8.1.2016

Kameran uudet lisävarusteet

Sain tosiaan joulupukilta (eli Tonilta) joululahjaksi kameraan etälaukaisimen. Täytyy kyllä sanoa, että näin bloggaajana (tuntuu hassulta käyttää itsestään tuollaista termiä) en tajua kuinka olen voinut elää ilman sitä.


Tiedättekö ne miljoonat meemit siitä, kuinka poikaystävä joutuu kuvaamaan tyttöystäväänsä joka paikassa ja sitä ei voisi yhtään kiinnostaa? Se taitaa olla se tilanne, joka on inspiroinut Tonia lahjan hankintaan. Sain nimittäin tosiaan minijalustan ja tuon laukaisimen. Aika hyvä yhdistelmä näin kotioloissa ja matkoille, kun mahtuu pieneen tilaan ja ajaa asiansa. Monkeypodin saa kiedottua vaikka puuhun kiinni ja kaukolaukaisimella sitten vain kuvailemaan itseä. Heheh. Niin siis näin tekee bloggaaja, joka kehtaa. Itse en ole ihan vielä sillä asteella, sori Toni.


Toinen hyvä puoli tuossa yhdistelmässä on: Jos haluaa kuvata jotakin toooodella pitkällä valotusajalla niin, että kamera ei saisi yhtään heilahtaa. Kädessähän se heiluu ehdottomasti jo siinä vaiheessa kun painat laukaisinta. No eipä heilu näillä varusteilla.Tämä siis ei ole mikään kaupallinen yhteistyö, vaan haluan ihan tosissani suositella näitä tuotteita. Kelpaa perheen pienimmällekin. Kas näin.

2 kommenttia:

  1. Juuri sain tripodin joulupukilta :) Mistäs noita etälaukaisimia saa ja mitä kustantaa? (->Googleen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kuulemma verkkokaupassa n. 30e (?), mutta semmoisia joissa on johto saa kuulemma vielä halvemmalla. Ei mikään maailman kallein siis :)

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!