21.1.2016

Keskiviikko kuvina!

Olen pitkään halunnut toteuttaa piiiitkästä aikaa päivä kuvina postauksen, nyt kun meidän arki on aivan erilaista kuin aiemmin. Sen takia se on myöskin unohtunut helpommin. Eilen sitten vihdoin muistin, mutta illasta ei jäänyt aikaa postaukselle. Tahdon kuitenkin näin jälkeen päin tämän jakaa. Tällainen oli meidän eilinen eli ihan tavallinen ja arkinen keskiviikko päivä.

Päiväni alkoi kellon soittaessa 07.30 vain huomatakseni, että aamutunnit olivatkin peruttu. Ihanaa. Jatkoin siis unia onnellisena muun perheen kanssa perhepedissämme, kunnes muun perheen kello soitti tuntia myöhemmin. Suuntasimme sitten taaperon kanssa aamupalailemaan kun Toni touhuili omiaan ja taisi siinä matkalla syödä aamiaisen hänkin. Oma dieettiruokani sisälsi tänä aamuna Kadett-juustoa, salaattia, kurkkua ja ruisleipää. Nam nam.


Muu perhe lähti yhdeksän jälkeen päiväkotiin ja töihin ja minä jäin kouluhommien ääreen. Tein myös työhakemuksia, mutta lähinnä tuskailin ruotsin kurssia ja semmoista. 


Sitten vihdoinkin pukeuduin ja meikkasin ja suuntasin bussilla kouluun lounaalle. Päälläni oli Intiasta joskus aikoinaan ostetut pöksyt ja äidiltä saatu paita. Villasukat oli joululahja muutama vuosi sitten ja huivin alkuperästä ei ole hajuakaan. Intia-housut ovat superohuet joten niiden alla on vielä maailman parhaat leggarit Tokmannilta, hinta-laatusuhde kohdillaan!


Koulun lounaalle matkani kävi siis ja valitsin jälleen kolmesta vaihtoehdosta sen salaattipöydän, koska mielestäni siellä on paras laatu. Salaatti näet maistuu melkein joka paikassa samalta, kun taas kaikki lämmitetty ruoka koulussa maistuu juuri siltä, että se on vain lämmitetty siellä. Salaatti oli jälleen kerran oikein mainiota ja vatsan täyttävää.


Koulussa opiskelin väkivaltaisen asiakkaan kohtaamista luennolla, jolla oli ihan todella vaikeaa keskittyä. Onneksi oli värityskirja ja välipalaeväät. Koulun jälkeen, kun päästiin hieman aiemmin kuin lukujärjestyksessä luki, kipitin hakemaan opiskelijakorttiini uuden lukukausitarran. Jee opiskelijaedut.


Hain Aislan suoraan päiväkodista ja käveltiin muutaman sadan metrin tuskainen matka kotiin, koska Toni oli unohtanut pulkan kotiin. Minä olin nälkäinen, väsynyt ja kiukkuinen. Lapsi oli nukkunut päiväkodissa kaksi tuntia, joten hänkin oli kiukkuinen. Matkalla haettiinkin jälkiruokaa päivälliselle ja äidille energiajuomaa (hyi minä). Ruokana oli taaperolle tuorejuustoista peruna-parsakaalikeittoa raejuustolla. Neidille kelpasi...


..Kun sai samalla katsoa lastenohjelmia. Kerroinko jo, että väsytti aika rankasti?


Samalla kun lapsi söi ja katseli ohjelmia, piristin itseäni pizzalla. Hyvä dieetti, haha. No mutta, tässä oli kuitenkin siis sitä Kadett-juustoa, soijarouhetta, tomaattipyrettä, oliivia, 10% fetaa, paprikaa, punasipulia ja rucolaa. Se oli tehty myös sellaiseen tummaan tortillapohjaan, joten se kai oli suht terveellinen. Ainakin tykkään ajatella niin.


Toni tuli kotiin aika pian kun lastenohjelmat loppuivat ja minä paikansin itseni jälleen tietokonetuoliin. Kirjoittamaan niitä työhakemuksia ja CV:tä loppuun. Kesätöitä olisi pakko saada. Se luo vähän lisäpaineita ja hain aika montaa kiinnostavaa työpaikkaa, mutta myös sellaisia vähän vähemmän kiinnostavia, joita uskoisin kuitenkin jaksavani.


Saatuani nämä hommat päätökseen oli kello ja tosi paljon. Pienen pienet koko perheen leikit, taaperolle iltapalat nassuun ja hampaiden harjaukset. Sitten Toni lähti laittamaan pienen nukkumaan.


Itse jumppasin. Tein hyppyjä tuolille kunnes kyllästyin ja aloin taas akroilemaan. Sellaisia videoita ja kuvia aina enemmän nähtävillä Instagramin puolella.


Jumpan jälkeen käväisin koneella vielä tekemässä pikaisesti erään koulujutun loppuun, mutta sitten painelin suihkun kautta nukkumaan. Olin niin väsynyt, että en hetkeen ole ollut. Silmät vain lepsuivat ja äkäisyys täytti pään. Onneksi yhdeksän tunnin unien jälkeen tämä päivä on ollut parempi. Kyllä se uni auttaa.

Huh, se siitä. Tulipas pitkä postaus, vaikka yritin pitää sen mahdollisimman lyhyenä. Tällainen oli meidän keskiviikko. Aika paljon päiviä muuttaa tuo miekkosen vuorotyö, että mitäs touhuillaan, mutta tällä kertaa näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!