11.2.2016

Tahtoisin tutustua uusiin blogeihin!

Ah. Olen todella todella huonosti lukenut muiden blogeja nyt lähiaikona ja koska nyt olen päättänyt kunnostautua (ja olen ehkä vähän sen jo tehnytkin onnistuneesta), niin olisi kiva päästä jyvälle jostain ihan uusistakin jutuista. Nyt sitten kaipailisinkin lisää seurattavia.

Eniten luen perheblogeja, mutta olen kiinnostunut myös vege/vegaani ruuasta, boheemista vaatetuksesta/sisustuksesta sekä kaikesta eriskummallisesta ja poikkeavasta. Jos blogisi liittyy näihin edes mitenkään, niin pliis linkkaa se tähän alle ja ilmoita saako blogisi banneria käyttää sitten kun kokoan kaikki parhaat. Voi myös linkata jos tietää jonkin kuvaukseen sopivan blogin. Ja vain jakaakseni tätä ilosanomaa aionkin sitten tehdä näistä jonkun koosteen jokin toinen päivä, kun blogeja on mukava lista. Jos et ole varma, että luenko blogiasi jo, niin kannattaa varmaan ihan varmuuden vuoksi linkkailla. Jepa jee, linkkauspuuhiin vain!


18 kommenttia:

 1. 20 vuotias nuori nainen kirjoittaa raskaaksi tulemisesta, raskaana olosta ja myöhemmin äidiksi tulemisesta. Blogissa käyn läpi tunteita, oireita, kokemuksia ja ihan mitä vain mieleeni tulee kyseisestä aiheesta. keinuhevonen95.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. http://www.keltaisessatalossablog.blogspot.com
  Tuore blogi,
  Tarinoita äitiydestä, masennuksesta/toipumisesta, safkoista ym. Mitä vain odotettavissa :D

  Pidän sun blogista :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Tarjolla on ainakin erilainem blogi. Kirjoitan elämäni "toisesta mahdollisuudesta" vakavan tapaturman jälkeen. Tässä linkki:
  http://www.saaraauvinen.fi/category/blogi/

  VastaaPoista
 4. http://ihantavallinenmutsi.blogspot.fi
  Arjen makuinen blogi jossa 24v nuori naisen alku ja tuore äiti kertoilee perhe-elämästä ja kaikkea sen ympäriltä.

  Vega-blogi josta voisit pitää; http://blogit.kaksplus.fi/kiljuvapikkunalka/

  VastaaPoista
 5. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  the reflectors dance above the crosswalk

  VastaaPoista
 6. Kirjoittelen ulkosuomalaisen perheen elämästä Saksassa eli jos kiinnostaa lukea miten lapsiperhe elää Saksassa tai yleisesti Sakslalaisista tavoista, niin tervetuloa tutustumaan :) Jonkun verran olen käsitellyt myös ruokaan ja luonnonkosmetiikkaan liittyviä juttuja ja niitä on tulossa myöhemmin lisää. Esimerkiksi juttua siitä kuinka lapseni päiväkodissa tarjotaan vain kasvisruokaa. http://www.rantapallo.fi/lempipaikkojani/

  VastaaPoista
 7. http://jaatelonviemaa.blogspot.fi/
  Maistan ja arvostelen kaikenlaisia jäätelöitä, mukana on ollut ainakin yksi vegaaneille sopiva Pirkka-jäätelö. :) Linkkiä saa käyttää.

  VastaaPoista
 8. Moikka Blogirinki-kollegani! Vastaisku ankeudelle on blogini, joka löytyy täältä: http://blog.jennyhenriksson.com/

  Henkisempää arkea kevyellä otteella :)

  VastaaPoista
 9. Periaatteena, että ripaus kansalaistottelemattomuutta ja sopeutumattomuutta pitää elämässä olla ja siellä missä kaikki ajattelevat samalla tavoin, ei juuri kukaan ajattele mitään ja että hyvin käyttäytyvät naiset tekevät harvoin historiaa. Käytännössä historiaa populaarissa (kaupallisessakin) muodossa, tee se itse ja pistä puoliso tekemään -vanhasta uutta toteutuksia ja sitten vielä kaikkea muuta; siitä koostuu vintagentin sisältö. Mitä enemmän lukijoita, sitä kivempi kirjoittaa (onkohan tähän olemassa jokin talousmatematiikan oppien mukainen kyllääntymispiste, ja olisiko se koskaan mahdollista saavuttaa...?) siksi toivottelen vierailulle lukemaan
  http://www.vintagentti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Blogi arjesta koha kahden lapsen kanssa mausteena uuden loft-kodin sisutusjuttuja. Useimmiten pinnallista, välillä jotain pohdintaakin. :)

  http://snadisti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. www.hulivilini.com

  Perheblogi jossa ajatuksia tiristää äidistä ulos 3v ja 1v pojat, kaikessa kompaktiudessaan :D

  VastaaPoista
 12. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/

  Mun blogi on lifestyle-painotteinen, mutta postaan myös vegaanisia ruokareseptejä ja leivonnaisia :)

  VastaaPoista
 13. www.bohemianlifeespana.blogspot.com.es :)
  Blogi kertoo arjestamme Espanjassa sekä raskausajasta. :)

  VastaaPoista
 14. http://kompassiluonteeseen-timpe.blogspot.fi/

  kertoo eimistään ja kaikesta :D

  VastaaPoista
 15. http://arjenkuplassa.blogspot.com

  Blogi kertoo 22-vuotiaan tuoreen äidin arkipuuhista ja harrastuksista joihin kuuluu bloggauksen lisäksi käsityöt,sisustus,liikunta,kirppistely,koirat ja valokuvaus.

  VastaaPoista
 16. http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

  Perheblogi kolmekymppisistä vanhemmista ja kahdesta pojanviikarista. Lastenvaatteita, reseptejä, diy-juttuja, menovinkkejä ja perhearkea ♡

  VastaaPoista
 17. Uusperhearkea ja oman esikoisen odotusta tarjoillaan Sukset tappelee-blogissa :)

  http://suksettappelee.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. Moikka!
  Löysin blogiisi sattumalta pitkän ajan jälkeen, joskus muistelen täällä kyllä aiemmin vierailleeni :) Vaikka tästä postauksestasi on jo vierähtänyt tovi, niin ajattelin kuitenkin linkkailla oman pikkuisen blogini tänne, jos vaikka satut vielä etsiskelemään uutta luettavaa!

  Blogini löytyy osoitteesta: http://riippumattomammaksi.blogspot.fi

  Kirjoittelen siellä rennolla otteella elämästämme pienen vauvan ja eläinlaumamme kanssa. Boheemi, persoonallinen tyyli sisustuksessa viehättää myös itseäni kovasti, ja tarkoitus olisikin tässä töllimme rempan edetessä kunnostautua myös tuossa sisustusjuttujen postailussa :) Mutta käyhän kurkkimassa, pitääpä munkin tutustua paremmin tähän sinun blogiisi!

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!