15.2.2016

Viimeiset Kaksplus-bileeni!

Olin positiivisesti yllättynyt, kun entisenä Kaksplussalaisena sain kutsun vielä yhtiin kesteihin, nimittäin Kaisan läksiäisiin, joka oli Kaksplussalla se läheisin tyyppi niistä isoista jehuista. Kaisa oli meitä valitsemassa yhteisöön ja myöhemmin pitämässä ohjia hienosti käsissään ja auttamassa aina tarvittaessa. Nyt oli Kaisan aika poistua Kaksplussalta, ainakin toistaiseksi, opintovapaalle. Kakkutalo Gilan tarjosi tarjottavia (paitsi tuon pinkin kakun teki Frutti di Mutsi ja pähkinät ainakin toi joku!) Blogipolku tarjosi juotavaa!
Omasta mielestänihän oli superhienoa saada vielä yksi kutsu Kaksplus-aiheisiin juhliin, sillä vaikka yhteisö ei silloin ollut sitä mitä hain, olen onnellinen siitä, mitä tyyppejä olen yhteisön kautta tavannut. Viime kesän juhlat Agun luona on yksi unohtumattomista juhlistani ja voisin kutsua näitä niiden talvi versioiksi, vaikka toki porukka oli osaksi eri. Kuitenkin huikeita ihmisiä, ystäviä, joita en olisi ikimaailmassa ilman blogia tavannut, sillä niin eri maailmoista ollaan, vaikka ihania äitejä ja isejä kaikki. Kuinka onnekas olenkaan.
Sellainen asia, mistä nautin (siis ruoan ja juoman lisäksi) näissäkin juhlissa, oli live-musiikki. Itse olen niin epämusikaalinen ja rytmi ei ihan varsinaisesti verestä löydy, mutta kun Agun kanssa lähtee juhlimaan, niin aina löytyy musiikkia! Tällä kertaa musisoimassa oli puolestaan Demin sisko Jade ja siis aivan huikean hienoa, kun kaikki laulaa sydämensä kyllyydestä kitaran tahdissa (tai epätahdissa.. minä siis). Mielettömiä muistoja. Kiitos kaikille ja kiitos erityisesti Kaisalle, että sain olla osana Kaksplussan yhteisöä. Kiitos tuesta, tsempeistä ja rahoitteluista, niitä on joskus tarvittu.


Ruokakuvat ja ryhmäkuva oli lainattu Jasminilta, mutta ainakin ryhmäkuvan otti siis hänen miehensä Toni Kauko. Itse voisin myös alkaa panostaa tuohon kuvaamiseen, heh heh hehhehheee. 

4 kommenttia:

 1. ... Mää toin pähkinät ;)
  Oli tosi mahtavaa nähdä sutkin!!!! :)

  VastaaPoista
 2. Eikä, mä en yhtään tajunnut että nämä oli sun vikat 2+kemut :/ Pöh, aika meni siellä niin nopsaan ettei ehtinyt juuri jutella. Täytyy siis pitää vielä kemuja ,joihin tulee myös 2+ exät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän näissä aina tuntuu menevän, kun on niiiin paljon kaikkia joita tapaa harvoin ja tahtoisi kaikkien kanssa jutella! Mutta eiköhän me vielä törmäillä joissain kekkereissä ;)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!