10.3.2016

10 x tajunnanvirtaa

1. Oksennustauti on aika paljon kamalampi nykyisin kuin ennen. Itse taudin kuvahan ei ole muuttunut mihinkään, mutta se on, että lasta ei viitsi viedä päiväkotiin jos on itse kotosalla ja kun hän ei ole kipeä ja itse olet, niin.. No voitte arvata. Aika paljon tuijoteltiin ruutuja ja hypittiin seinille kimpassa.

2. Lapsesta tulee isona lastentarhan opettaja, kuulemma. Itse pohdin, että kumpihan mahtaa valmistua aiemmin kyseiseen ammattiin.


3. Jos tuntuu kiireiseltä, niin kannattaa ottaa yksi osa-aikainen työpaikka vastaan lisäksi, niin saa paljon enemmän aikaiseksi. Eh, eh.. Työt eivät ole vielä alkaneet.

4. Lapsen kanssa reissaaminen ei ole kovinkaan vaativaa. Lähes 1000km ajoa kaksin hiihtoloman aikana ja ihan hyvin sujui. Viimeinen 30km oli vaikein osuus, silloin vasta joutui ottamaan ensimmäistä kertaa käyttöön lastenohjelmat.

5. Pitäisi järjestää useammin aikaa ystäville. Hiihtolomalla tapasin muutamaa ja voi että, sitä kaipaan!

6. Oma suhtautuminen asioihin vaikuttaa niin paljon. Aina välillä unohdan tämän. Kun ajattelen koulutehtäviä inhottavina, niin kyllä niiden tekeminenkin on, mutta jos asennoidun eri tavoin, saan niistä myös enemmän irti. Sama koskee jokaista elämäni osa-aluetta.

7. Bussilla on kivempaa matkustaa kouluun kuin autolla. Pääsee lähemmäksi ja on omaa aikaa ajatella bussimatkan verran. Minä tykkään. Niin ja sille ei vaan voi mitään, jos on myöhässä, kun bussit ei vain kulje.


8. Lidlin hammaslankaimet on parhaimpia. Voi kyllä, ne mintun makuiset. Suosittelen kaikille lämpimästi. Epäilen niiden olevan myös kaikista edullisimpia, mitä on tarjolla.

9. Pitää muistaa pyytää apua. Toistaiseksi varmaan kukaan ei ole kieltäytynyt lastenhoidosta, jos sitä on vain rohkeasti pyytänyt. Pitäisi muistaa tehdä niin toisinaan. Tulevana lauantaina näin tapahtuu.

10. Olen aika onnellinen. Olen kyllä sellainen tunteiden tuuliviiri, että snapchattini perusteella voisi esimerkiksi kuvitella muuta (olen siellä peikkopaprika), mutta ihan tosissaan loppupeleissä olen todella onnellinen ja kiitollinen, vaikkakin herkkä itkulle.

Millaisia ajatuksia teiltä tulisi juuri nyt? 

2 kommenttia:

  1. Äähhh... varmaan että, kun laittaa miehen nukuttamaan lasta ja jää itse odottamaan alakertaan leffan kanssa, tulee aina petetyksi. Yläkerrasta kuuluu ensimmäisenä miehen kuorsaus ja sitten lapsen huuto! :D Kiva postaus! :)

    VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!