14.4.2016

Asioita joita odotan tällä hetkellä

Kovasti aina puhun hetkessä elämisestä ja yritän sitä suorittaa, mutta kun nyt on niin paljon asioita, joita odotan, niin tahdon niitä listata ylös. Ihan jo oman pääni selkeyttämiseksi, mutta haluan jakaa nämä myös teille. Ihana kevätmieli ja kevätmenot!

  • Perjantai. No tämä ihan ensimmäisenä, joka viikko kumminkin sama homma. Heh. Huomenna se on, viikonloppu tarkoittaa aina aikaa ihanan tyttöni kanssa.
  • Lapsimessut! Jee! Lauantaina me mennään. Matkustamme Aislan kanssa junalla kaksin ja tätä on nyt suunniteltu pitkään. Toissa päivänä kävimme jo kaupassa ostamassa eväitä junaan ja lapsi oli ihan tohkeissaan. Ihana muru. Oletteko te tulossa?
  • Maanantaina tulee opettaja käymään työssäoppimispaikallani ja tuskin maltan odottaa, että hän pääsee kuulemaan (toivottavasti) hyvää palautetta minusta. Olen niin hyvä. Aion olla niin maireana paikalla.
  • Indiedays Bloggers' Inspiration Day & Inspiration Blog Awards!!! AAAAA tuskin maltan odottaa! On kuulkaas monia ihania blogirinkiläisiä, monia muita ihania bloggaajia, on ihana mekko, on hotelli ja on ihana avec illalle. Tästä ei voi tulla kuin hauskaa!
  • Auton huolto. Okei, tämä kuulostaa oudolta, mutta pelkään, että jään sen kanssa tien päälle vielä joku kerta. Ihanaa, kun tämän jälkeen ei tarvitse enää huolia. Haha.
  • Kesäloma. Kyllä. Minä lomailen. Tai ainakin aion ilmoittaa päiväkotiin, että meillä ei ole hoidon tarvetta kesällä, koska kesätyön haku on osoittautunut niin haastavaksi ja varahoito on toisessa päiväkodissa.

Sellaisia asioita odottelen tällä hetkellä! Millaisia asioita sinä odotat? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!