27.4.2016

BID, IBA ja kukka-asetelmia

Ajattelin vielä näin puolivälissä viikkoa palata hieman viime viikonlopun tunnelmiin, eli blogipäivään ja -gaalaan, sillä en ole aiemmin ehtinyt. Olen siis kerran aiemmin jo päässyt gaalailusta nauttimaan pari vuotta sitten ja täytyy kyllä kehua, että tämä kerta oli paljon mahtipontisempi ja kauniimpi kuin edeltävä. Kattilahalli oli todella kaunis tila (oikeastaan juuri sellainen paikka, jossa menisin mielelläni naimisiin, jos joskus menisin naimisiin) ja se oli somistettu hyvin näyttävän yksinkertaisesti.

Tila oli mahtava, koska vaikka siellä oli paljon ihmisiä, se oli korkea ja sai sen tuntuvaan varmasti vielä tilavammalta, mitä se olikaan. Järvenpään kukkatalon kukat koristivat paikkaa myös kauniisti. Näyttävät kimput, jotka kohosivat ihmisten pään päälle, veivät todella huomion ja pienemmät, pöydissä olevat kukkaset, loivat tunnelmaa. 


Aloin miettimään, että voisi ehkä joskus itsekin panostaa ja ostaisi siivottuun kotiin tuoreet kukat pöydälle. Ostan hyvin harvoin kukkia, mutta tykkään kyllä käydä ihan ammattilaisen kimpun valitsemassa kukkakaupasta, jos niin teen. Joskus olen viemisiksi yrittänyt ostaa marketista kukkaa, mutta ne aina näyttävät niin nuutuneilta, kun todellisuudessa samaan rahaan olen aina saanut liikkeestä kauniita, erikoisempia kukkia. Koska kaikenhan täytyy olla mahdollisimman erikoista, haha.

Minähän en siis niinkään kukista mitään ymmärrä, kuin että ovatko ne elossa vai eivät. Meidän ruukussa elävät kasvit harvoin ovat, joten siinäkin mielessä leikkokukat silloin tällöin eivät olisi paha vaihtoehto meidän perheeseen. Ei tarvitsisi pettyä kun ne kuolevat. Niin ja ehkä ammattilaisen kimppu tosiaan säilyisi hieman kauemmin kauniina kuin se markettikukka. Tällaiset kimput varmasti piristäisivät myös ihan tavallista omaa arkipäivää (vink vink rakkaalle puolisolleni). 


Viihdyin päivätapahtumassa ja iltagaalassa siis oikein mainiosti. Oli mukavaa nähdä tuttuja ja tutustua kaikkiin uusiin tuotteisiin. Olin hieman pettynyt kun päiväohjelmassa tarjottavista sormiruoista ei ollut mikään kasvissyöjälle sopiva, kunnes kotona jälkeenpäin valitettuani selvisi, että briossi ei olekaan makkara vaan leipä. Hyvin olisin voinut syödä. Hahha. Söin (ja join) sitten iltaohjelmassa senkin edestä.


Päiväohjelmassa olleet kukat säilyivät tosiaan oikein kauniina vielä iltaan asti ja kun valaistus iltaa kohden vaihtui, niin vaihtui tunnelmakin sitten menevämmäksi sinisten valojen loisteessa (myös minulla, terveisiä snäpistä t. peikkopaprika siellä).

Postaus toteutettu yhteistyössä Järvenpään kukkatalon ja Blogiringin kanssa.4 kommenttia:

 1. Me on ruvettu ostamaan aina perjantaisin uusi kukkakimppu keittiön pöydälle maljakkoon. Piristää kyllä kummasti, ja kukkakaupasta ostetut säilyy just hyvin sen viikon verran kun muistaisin vaan leikata uuden imupinnan. :) Meilläkään ei meinaan ruukkukasvit säily elossa, nimim. Monta kaktustakin tappanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai VIIKON?? Oikeesti! Vieläkin parempi, en oo tiennyt tollasta leikkausjuttua! :D Oon just näin huono kukkien kanssa! Pysyyks keittiön pöytä paremmin siistinä kun siinä on kukka? Ihan varppina pysyis meillä ainakin :''D Mie niin haluan kukkakauppaan nyt!

   Poista
  2. Jep! :) Meillä on edelleen osa neilikoista jotka ostettiin viime viikon lauantaina ristiäisiin, niin elossa ja nätteinä. :) Ja kyllä muuten pysyy keittiön pöytä, että koko keittiö paremmin siistinä kun on kukkia. :D

   Poista
  3. Alan harkitsemaan keittiökukkia hyvin vakavasti :-DD

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!