17.4.2016

No olihan ne lapsimessut kivat joo

Hei mekin oltiin lapsimessuilla viikonloppuna. Meidän päiväksi valikoitui lauantai, koska perjantaina oli arkisia menoja ja tämä sunnuntai olisi ollut raskas, kun huomenna on taas arkisia menoja. Sunnuntait on kiva vain relaa toisinaan. Lauantai oli siis meidän päivä. Matkattiin neidin kanssa kaksin junalla ja se oli tytön mielestä siistein juttu pitkään aikaan. Tietysti olin vielä vähän paisutellut hommaa puhumalla siitä viikkoja etukäteen ja näytellyt kuvia leikkivaunuista. No hei, toimi. Oli niin kilttiä lasta sekä mennessä että tullessa.


Itse messuilla oli aika paljon tungosta, minkä osasin jo vähän arvata, kun näin oli viime vuonnakin. Itse en ehkä mikään maailman suurin tarjoushaukka ole ja jos jotkut tykkää messuilla shoppailla kassit täyteen ja tilin tyhjäksi, niin minä tykkään lähinnä tuijotella, ihailla ja hypistellä. Jos sitten johonkin tykästyn, niin hankin sen jälkeen päin, maksoi mitä maksoi. Usein yritän bongailla tuotteita myös käytettyinä. Tälläkin kertaa selvittiin reissusta alle 20€:n ostoksilla. Matkaan tarttui Aislalle huppari 8€, kaksi kirjaa 4€ sekä sateenvarjo (jota neiti oli hartaasti toivonut jo pitkään ja nyt se sattui olemaan edullinen) 5€. Juuri sopiva määrä tavaraa mielestäni. 


Meidän messut sisälsi kaiken tutustumisen lisäksi kaikkia pisteitä, joissa lapset oli huomioitu. Oli temppurataa, värityskuvia, kilpailuja ja erilaisia satuhahmoja. Muumit oli aika pop. Ja Ville Viikinki jostain syystä, haha. Itsestä oli hauskaa viettää tällaista vähän erilaista äititytär laatuaikaa tällä kertaa. Aluksi surkuttelin, kun Toni ei töiltään päässyt mukaan, mutta tavallaan olen ihan tyytyväinen, kun kukaan ei huutanut taustalla jatkuvasti, että "mennään jo". Aisla tekee sitä huomattavasti vähemmän vastaavissa tilanteissa.


Kotiin lähtiessä alkoi jo väsy painamaan sekä äitiä ja tytärtä, joten olin kyllä iloinen, kun maksoi lopulta sen verran enemmän mitä juna maksaa, kuin bussi, kun lapsi sai leikkiä junassa viimeisenkin puhdin pois. Illalla neiti nukahti ihan ennätysnopeutta petiin, kuten äitikin. Oli aika raskasta, mutta siltikin sen arvoista. Eniten tykkään kun pääsee tapaamaan blogityyppejä, vaikkakin tällä kertaa kaikkia vähän vilaukselta, mutta kumminkin. Ensi viikonloppuna sitten paremmin, kun Indiedays Bloggers' Inspiration Day & Inspiration Blog Awardsit koittaa. Iik, en malta odottaa. Kirjoitan varmaan vähän päivään liittyvästä vaatetuksesta tällä viikolla, jos suinkin missään välissä ehdin. Iik.

8 kommenttia:

 1. Täällä messuiltiin ilman lapsia eli luvassa oli shoppailupäivä äidille ;) Mietin, että oltaisiinko menty vielä su lasten kanssa puuhapisteisiin sekä katsomaan esityksiä, mutta jätettiin tällä kertaa väliin. Harmi ettei törmätty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, kun oliskin törmätty, olis ollut kiva! Meillä kun on toi yksi lapsi vaan, niin pysyy vielä ihan hyvin hallinnassa, mutta siula oliskin ollut toinen juttu :'D Tuliko hyviä löytöjä?

   Poista
 2. Mekin oltiin lasten kanssa lauantaina perheenä. Perjantaina olin kolmistaan lasten kanssa ja sunnuntaina kahdestaan tytön kanssa. Kyllä se lauantai vaan oli aivan sikakaoottinen messupäivä perjantaihin ja sunnuntaihin verrattuna. Ensi kerralla lasten kanssa sitten joku muu päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa en oo tajunnutkaan pohtia tuollaista, että mikä päivä olis paras tuolta kantilta, että ehkä mietin sitä ens kerran! :)

   Poista
 3. Me messuiltiin kanssa lapsen kanssa ja oli kyllä kivaa :) Toisaalta sit taas mietin kun itse menin passilla, että entäs sitten ne ketkä ostavat liput. Esim kolmen hengen perhe jossa on 4v lapsi. Liput maksavat 18+18+5e ja parkkimaksu 12e. Liput koko perheelle 41e ja jos tulee autolla niin kaikkinensa 53e.. Maksaako joku todella 53e siitä että pääsee messuille yhdeksi päiväksi shoppailemaan? :D mun mielestä niitä pisteitä oli siellä tosi kivasti mut ehkä viidelläkympillä saattaisin mennä lintsille. Siis tää ihan yleistä pohdintaa messuista, ja hämmennystä siitä ettäö ihmiset maksavat kymmeniä euroja päästäkseen ostamaan messuhintaisia merkkivaatteita :D Ja erotus on... +-0 :D Tai en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, tätä miekin oon vähän kyllä pohtinut, mutta jos ihan kaikki tuolta ostaa ulkovaatteita myöten ja isompia ostoksia, niin ehkä siinä pääsee vähän plussalle.. Mut siis no. Shoppailijoillehan toi varmaan kivempi on. Jos on pihi ostaan ylipäätään mitään uutena, niin ei noi hinnat miltään halvoilta ylipäätään :'D Mikä nyt varmaan on ihan luonnollista, hahah!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!