9.5.2016

Blogger's Inspiration Dayn asu


Harmitti kovasti Blogger's Inspiration Dayn jälkeen, kun jäi päivän asukuvat ottamatta, mutta nyt vasta hoksasin, että hei nehän otti sen siellä. Täten aion näin pahasti jälkijunassa esitellä päivätapahtuman asuni. Tavallaan tämä ei ole mikään vahinko, sillä olen jo useana päivänä tämän jälkeenkin näyttänyt melko samalta. Lappu vaan pois rinnasta, niin sama look on toiminut arjessani. Emme vain ole törmänneet henkilökohtaisen kuvaajani kanssa sopiviin aikoihin. 

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaan asupostausteni pointti ei ole ihannoida nykyisiä muotisuuntauksia ja -virtauksia tai kertoa mikä asu sopii vartalotyypilleni vaan aion kertoa teille asun hinnan. Tämäkin asu oli mielestäni suht edullinen, vaikka olen poikkeuksellisen paljon käyttänyt rahaa tähän ja saanut poikkeuksellisen vähän asuun kuuluvia osia äidiltäni, joka tuntuu olevan silmissäni oikea muotiguru, jos katsoo häneltä saamien vaatteideni määriä. Puolisoni kiittelee, kun kangasta pursuilee ovista ja ikkunoista. 

Asiaan. Mekon ostin siis ihan tätä tapahtumaa varten kirpputorilta ja sen hinta oli muistaakseni 9€. Alunperin se on Indiskaa, joten kun tiedän niiden kolttujen aina maksavan maltaita, niin raaskin törsätä. Sukkikset olivat alesta -70% ja niiden hinta taisi olla kaiken kaikkiaan sitten jotakin 5€:n luokkaa. Kaulakorun olen saanut joskus lahjaksi ja mekon alla oli varmaan joku perustoppi tai joku muu, mitä en nyt muista. Laskettakoon sen hinnaksi vaikkapa 3€, koska epäilen sen olevan lähellä totuutta. Kengät on saatu äidiltä, jotta jotakin edes hänenkin varastoistaan. Harmillisesti hieno laukkuni ei näy kuvassa, mutta sen olen saanut kyllä lahjaksi myöskin. Koko asun hinnaksi minulle tuli siispä 17€, joka on mielestäni oikein kohtuullinen, kun ajattelee, että oli spesiaalipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!