1.5.2016

Meidän lapsiperhevappu

Me ollaan vietetty vappua kotona ja se on ollut enemmän kuin kiva ratkaisu. Meillä oli ystäväperhe yökyläilemässä ja oli kivaa, kun neidille oli hieman seuraa tarjolla. Myös muutaman kuukauden ikäinen kummityttöni yökyläili perheen mukana ja oli niiiin ihanaa päästä nuuskimaan ja sylittelemään vauvaa! On käsittämätöntä miettiä, että joillain on ihan oikeasti kaksi lasta (tai enemmän!) ja noin vaan he hoitavat kaikki lapset. Hatun nosto teille!

Tehtiin kasvishampurilaisia soijapihvillä, tsatsikilla ja fetalla. Täytyy kyllä vähän itseäni kehua, sillä yhdistelmä oli todella loistava. Suosittelen lämpimästi. Herkuteltiin paljon muutenkin. Oli köyhiä ritareita, munkkia ja Pepsiä. Nam nam. Perinteinen vappu ei siis meidän toimissa juuri näkynyt muutoin, kun ostettiin lapsille puhallettavat jätti-ilmapallot ja vähän serpentiiniä, jotka olivat kyllä hitti. Oli ihanaa viettää aikaa oikein kunnolla ystävien kanssa, kun muuten arjessa jää niin vähän aikaa ystäville aina. Yökyläily on kätevää, kun saa sitten ihan ajan kanssa olla yhdessä. Olen niin iloinen, että minulla on tällaisia ystäviä, joiden kanssa yökyläily onnistuu puolin ja toisin. 


Tänään kun vieraat lähtivät, niin kävimme me perheen kesken käymässä vähän Tampereella katselemassa meininkejä. Aluksi sanoin, että en todellakaan halua vappuna keskustan rysikseen, mutta sieltä vaan itseni taas löysin. Kävelimme pienen ympyrän kaupungilla. Vapputorilla kävimme yhden onginnan verran ja ryntäsimme äkkiä tiehemme. Oikeasti halusimme sitä paisti mennä ongintaan, mutta kun onginnan pitäjä veti röökiä kojunsa edessä, tuli vähän sellainen olo, että ei tehnyt lapsen kanssa mieli mennä oikein ehdon tahdoin siihen chillailemaan, joten valitsimme viereisen narun vedon. Tosi noloa siltä myyjältä. Hyi.


Tämä sunnuntai oli ensimmäinen kerta taas hetkeen, kun meillä oli ylipäätään aikaa nähdä koko perheellä, kun tuo meidän perheen isi tekee iltavuoroja paljon töissä ja minä teen aamuja. Tästäkin aiheesta olisi kiva kirjoittaa jotakin ja ehkä kertoa enemmän meidän nykyisestä arjesta, jota on tässä työssäoppimisjakson kuluessa eletty, kun minulla on ollut lisänä vielä iltatöitä. Aika hektistä on ollut. Onneksi kesäloma lähestyy kohisten ja tänään tuntuikin jo kesältä, kun lokit liihotti Laukontorin yllä ja aurinko paahtoi. Tästä inspiroituneena ostin Aislalle sellaisen pitkähihaisen uimapaidan Prisman alesta. Onkohan ne ihan turhake vai hyödyllisiä? 


Palailen asiaan taas, kun sopiva hetki tulee. Toivottavasti tällaiset kuulumispostaukset ei ole ihan tylsiä teidän mielestä, sillä minusta on ihan hauskaa kirjoittaa tällaisiakin. Nämä ovat niitä ehkä arkisempia, jotka kertovat jotakin meidän ihan oikeasta elämästä mitä eletään. Näitä kun ei sillä tavalla käsitellä aihe kerrallaan, niin kuin melkein noissa kaikissa muissa postauksissa. Jos kukaan nyt ymmärsi mitä haen takaa. Hah. Ihania päiviä kaikille <3

2 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!