23.5.2016

Mitä minä tahdon kesältä?

Kuten olenkin varmaan maininnut, niin minähän lomailen koko tulevan kesän Aislan kanssa. Odotan siis, että tulevana kesänä minulla on rutkasti aikaa erilaisille toimille. Ajattelinkin listata tähän alle hieman asioita, joista kesäni toivottavasti koostuu. Eli seuraavanlaisista asioista. Kuvat ovat viime kesäisiä.

1. Pyöräretki perheen kanssa
Tämä oli koko viime kesän projekti, eikä oikealla retkellä taidettu käydä kertaakaan. Nyt toivon saavani kesästä enemmän irti, kun tiedän mitä kiire on.

2. Piknik kavereiden kera
Muistan eräänkin Arboretum-piknikin, josta jäi erittäin kultaiset muistot!  Näitä lisää, kun lapsetkin jo leikkivät keskenään.

3. Viikinsaarijuhannus
Jospa tästä "kaupunki"juhannuksesta saisimme meidän porukalle perinteen. Viime kesänä saari oli ihanan autio ja raikas, kun vettä satoi. Muistan vain kasvien vihreyden ja hyvän ruoan. Oli niin huippua.
4. Huvipuisto
Olen niin huvipuistotyyppiä ja luulen, että toi meidän pieni rämäpääkin voisi olla. Tahtoisin neidin viedä laitteisiin ja käydä niissä itsekin. Särkänniemi on kyllä aika nähty, mutta uusi laite olisi kyllä siistiä käydä testaamassa.

5. Mökkeily
Koska kesä, aika ja luonto. Kaikki mökkikutsut huomioidaan.

6. Slackline
Viime kesän lopulla vasta muistettiin koko homma, joten tänä vuonna täytyisi skarpata jo alkukesästä. Ihan mielettömän leppoisaa ja tehokasta liikuntaa, voin vain suositella!

7. Takapihatreenit
Ensimmäiset on jo toteutuneet, mutta näitä lisää. Eli pariakroparin kanssa treenejä, joo!

8. Asukuvat
Näitä on ollut blogissa lähiaikoina harmillisen vähän, joten josko kesä tsemppaisi, kun pukeutuminenkin on toivottavasti monipuolisempaa.

9. Perheretki jonnekin
Kyllä! Viime kesänä käytiin laivalla, josko tänä kesänä jotain muuta? Kyllä laivakin kelpaa, mutta tahtoisin jotakin ikimuistoista.
10. Kavereiden näkeminen
Kun kerrankin on aikaa, niin pitää tankata ystäviä syksyksi <3

11. Freedom -festarit
Tänne olemme Tonin kanssa kaksin menossa. Liput on jo hommattu, joten yksi lukkoon lyöty meno kesäksi. Näistä tulee niin kivaa. Onko joku muu tulossa?

12. Parhaimmat kemut 3 -vuotiaalle!!
Nämäkin pirskeet olisi edessä ja autosynttäreiden suunnitelmat ovat jo korkealentoisia!

13. Relaaminen/Syksyn unohtaminen/Hetkessä eläminen
Tästä pitkästä listasta huolimatta tämä on se tärkein. Ei stressiä.


Mistä teidän kesä koostuu? Tuleeko listalle samanlaisia asioita? Onko teillä lomaa tiedossa vai meneekö kesä töissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!