11.6.2016

Extempore Turkuses

Meille tuli torstaina aatos, että olisi kivaa tehdä jotain rentouttavaa, kun kerta Aislan kanssa kesälomaillaan ja Tonillakin oli muutama vapaa tulossa. Pohdittiin laivareissuja ja hotellireissuja, mutta koska laivoilla ilmeisesti lentää ripuli, päädyttiin jälkimmäiseen. Alettiin googlailemaan ja melko pian löytyi aika hyvä hinta yölle kylpylähotelli Caribiassa, Turussa. Turku on kaunis kesäkaupunki (kuten kaikki Suomen kaupungit) ja Caribian yhteyteen on hiljattain avattu Superpark, joten lähdettävä oli. Heti seuraavana päivänä, tietysti.


Oli ihanaa. Otin kameran mukaan, koska ajattelin ottaa paljon blogikuvia ja inspiroitua kauniista Turusta. En kuitenkaan kantanut kameraani mukana missään. Pari kuvaa otin hotellihuoneessa ja ne on nähtävissä tässä postauksessa. Oli niin rentouttavaa vain olla perheen kesken ilman mitään paineita. Perhe viihtyi hyvin kylpylässä lilluen ja vielä paremmin seuraavana päivänä Superparkissa. Kun Särkänniemeen avataan loppukesästä Superpark, niin mietittiin, että pitäisikö sinne ottaa kausikortti (jos sellaisia saa) ja käydä siellä vaan jumppaamassa ihan pokalla. Niin hiki tuli ja hauskaa oli. Suosittelen.


Kyllä tällaisista irtiotoista saa lomatunnelmaa ihan eri tavalla irti, kuin vain kotona chillailusta. Vaikka on lomalla, niin liikaa hommia kuluu kuitenkin arkeen ja arjen omiin pieniin säätöihin (ja metatöihin), mutta lomalla jossakin muualla ei tule ajateltua sellaisia. Vaikka katsoin minä harjoitteluraportin palautteen kesken loman ja tällä kertaa se kannatti, sillä "voit olla erittäin tyytyväinen harjoitteluusi ja myös harjoitteluraporttiisi", kertoi opettaja. Kertoi toki paljon muutakin, mutta se on ehkä liian henkilökohtaista jaettavaksi. Olin kuitenkin mielissäni ja onnellinen. Voittajafiilis.


Tästä on hyvä jatkaa tätä lomailuarkea kotosalla rennoin mielin. Huomenna aloitan ruokakaupassa käynnillä ja liikunnalla. Nyt saa luvan myös loppua tämä sokerin puputtaminen, vaikka kotimatkalla poikkesin tietysti Urjalan makeistukussa. Hupsista, taas.

2 kommenttia:

 1. Turku on kyllä tosiaan ihana kesäkaupunki! Pitää ehdottomasti itsekin suunnatta sinne taas tämän kesän aikana.

  Tampereen Superparkhan ei luultavasti aukea vielä tänä kesänä, koska delfiineille ei vieläkään ole löytynyt uutta paikkaa. Mutta pääasia, että delfiinit saisivat hyvän ja entistä paremman uuden kodin (mitä kyllä epäilen :/), eikä niiden pois siirtämisessä kiirehdittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Turku oli vaan vähän sateinen meille, mutta ehkä sinne kerkiää vielä toisenkin kerran :) Ja aa, en ole ollut niin selvillä delfiini-asioista nyttemmin.. Itse asiassa luulin, että ne olisi jos siirretty sieltä muualle. Itse toivoin eniten, että olisivat saaneet olla elämänsä loppuun asti kodissaan ilman esiintymisiä. Olisi reilua niitä kohtaan :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!