27.6.2016

Iik apua festarit, jänskättää!

Ajattelin kovasti tulla postaamaan meidän menneestä juhannuksesta ja miten kiva se oli ja olisi paljon kuviakin ja kaikkea, mutta nyt en pysty ajattelemaan sitä. Minua nimittäin jännittää ja kutkuttelee tulevan viikonlopun Freedom Festivaalit, jonne suuntaamme Tonin kanssa. En tiedä onko jännittävintä olla kaksin kotona (taas!) vaiko mennä festareille.

Kun olin raskaana ja senkin jälkeen, kun Aisla syntyi, ei ole varsinaisesti tehnyt mieli festareille. Monen päivän kännääminen ei tunnu ihan kepeältä suoritukselta (joo eihän se ole pakollista, mutta kuuluu jossain määrin asiaan tietysti, haha.. tämä oli siis vitsi.). Kuitenkin viime kesän lopulla Demi houkutteli meidät sinne Hiphop Festivaaleille Seinäjoelle ja huomasin pystyväni fetarielämään kuten ennen, joten tälle kesälle jotkut festarit alkoivat houkutella, kun lapsikin voi olla jo parin yön ajan yökyläilemässä. Niin tai ikänsä puolestahan hän voisi olla jo kolmen yön ajan, kun kolme vuotta meni täyttämään. Enkä tilittänyt siitäkään tänne, niin. No hän on kolme, minun vauvani. Se siitä.

Festarit on tulossa ja ihan itse ostettiin ja maksettiin liput, tämä ei ole yhteistyö. Ihan todella hyviä artisteja luvassa. Katsokaa vaikka täältä. Keväällä kun mietin festariasioita, niin ei ollut muita vaihtoehtoja tähän törmättyäni. No mutta siis niin. Jännittää, hykerryttää, innostuttaa. Iik. Tarkkailen päivittäin viikonlopun sääennusteita ja haaveilen aurinkoisesta festarikelistä. Suunnitelmissa on tosin hakea varuiksi ehkä pari kertakäyttösadetakkia, sillä mukavuudenhaluinen minusta on tullut. Senkin vuoksi tällaiset kaupunkifestarit tuntuvat aivan loistavalta vaihtoehdolta, sillä sieltä voi sitten kömpiä kotosalle nukkumaan, kun bändit on kuunneltu. Niin kivaa!

Festariasu on myös suunnitteilla. Hetken mietin uutta äidiltä saamaani maximekkoa (snäpissä on ainaskin vilkkunut joskus, oon siellä muuten edelleen se peikkopaprika, kuten myös instassa), mutta sitten ajattelin sitä lillumaan bajamajan lattialla, niin muutin mieleni. En kyllä ihan täysin ole sitä hylännyt, mutta melkein ainakin. Liian lyhyet hameet eivät tule myöskään kysymykseenkään, mutta mekko tai hame sen olla pitää. Katsotaan! Yritän saada virallisen asukuvaajani (eli Tonin) asemiin sitten viikonloppuna, heh. Nyt taidan siirtyä kuuntelemaan festarikattausta läpi, jotta mikään biisi ei ole unholassa niiden soidessa.

LISÄÄ TUNNELMIA VIIKONLOPPUNA LUVASSA MYÖS BLOGIRINGIN INSTATILILLÄ MUUTEN MYÖS, SILLÄ AION KAAPATA SEN!

2 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!