22.6.2016

Kesäinen arkiasu (myös lapsen)


Tänään lähdettiin pilvisestä säästä huolimatta koko perheellä rantsulle köllimään (lue: minä köllin selkäkivuista johtuen kun muu perhe oli aktiivisia joen rakentajia). Näihin asukuviin, jotka nopeasti kuvailtiin matkalla, päätti tuo itse kenkänsä pukenut lapsonen tuupata mukaan, enkä saanut yhtäkään asukuvaa ilman häntä, mutta väliäkös tuo. Hän on kai itse valinnut vaatteensa (tai sitten isänsä), mutta voisin tässä postauksessa käydä tällä kertaa niidenkin summan läpi. 

Voisin vaikkapa aloittaa taaperon (käytän tätä termiä lapsestani nyt viimeisen kerran, nyyh) asustuksesta ja sen hinnasta. Hänellä oli yllään mummun, eli äitini, ostamat mekko ja kengät. Meille molemmat siis ilmaisia, mutta kengät ainakin oli ihan tarpeeksi tyyriit, kun niitä yhdessä kaupasta haimme. Leggarit ostin kirppikseltä 0,20€ hinnalla kuukausi takaperin. Lippis on Citymarketista ostettu viime kesänä, kun hattu hukkui reissussa. Se maksoi 1€:n ja hän silloin välttämättä sen tahtoi. Sen hän sai ja se on in edelleen. Äidinkin mielestä se on itse asiassa ihan hauska. Varsinkin yhdistettynä jonkun kukkamekon kanssa, heh. Reppu on myös lahja mummulta ja aurinkolasit saatu joskus Reimalta goodie bagissa, ne on aika vauhdikkaat. Semmoinen asu hänellä. Hinta oli meille yhteensä 1,20€, melko halpaa.

Tänään piti siis pukea jotakin epämääräiseen keliin sopivaa ja vastaan tulivat nämä maailman parhaat haaremit, jotka ovat todellakin palvellen koko hintansa edestä. Olen ostanut ne kirpputorilta 1€:n hintaan. Sandaalit on myös kirppikseltä ja maksoivat 3€. Toppi on Lidlistä semmoinen kahden paketti, joka on maksanut varmaan jotain 10€ paketti ja jos nyt reippaasti kahtia jaetaan, niin se tekisi yhdelle topille 5€. Neule tuli äidiltä, kun hän kantoi kassillisen vanhoja vaatteitaan taas minulle. Sitä ei kai kuuluisi käyttää tuollain puolikkaana, mutta minusta se käy kivasti noinkin, mukava ja letkeä. Aurinkolasit on Tigerista ja maksaneet 5€. Tämän päivän asuni kokonaishinta minulle on siis ollut 14€, joka on hieman yli perinteisin 10€:n summani, mutta syynä on varmasti aurinkolasit, joten se suotakoon.

Sellainen kesäasu. Näistä haaremeista tuli kesälempparit, kun puin uimisen jälkeen nihkeänä vaatteita ja sain hiekkaisten varpaiden läpi haaremit niiiin kätevästi. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!