19.7.2016

Autoteeman toteutus (DIY)

Tosiaan viime talvena jo aloin ajatuksissani miettimään Aislan syntymäpäiväjuhlia ja kysäisin sitten silloin ohi mennen, että mikäs olisi hänelle mieluinen teema ja jostain se autoteema sitten tuli. Aloin mielessäni visioimaan pienen budjetin autoteemaa, sillä varauksella tietysti, että hänellä mieli muuttuu. Vaan ei muuttunut ja niinpä sitten askarreltiin autokoristeita.


Teemajuhlat oli tovi sitten jossain lytätty, että miksi täytyy olla niin hullun huikeaa ja kallista juhlimista ja eikö perinteinen riitä. Meille riittää kyllä vallan mainiosti, mutta minusta on myös hauska käyttää mielikuvitusta, enkä koe, että se tulisi yhtään sen kalliimmaksi. Nämä meidänkin lisäjutut oli tosiaan ihan itse askarreltuja tarvikkeista, joita meiltä löytyi kotoa jo ennestään. Eikä nekään olisi ollut välttämättömiä teeman toteuttamiseksi. Toki ei me nyt mitenkään överisti tätä toteutettu muutenkaan. Eikä ollut juhlapusseja vieraille eikä ohjelmanumeroita, vaan ihan vapaata leikkiä.

Pahviastioita etsin tosiaan kyllä autokuosilla, mutta niitäkään ei ollut kuin Autot-kuosilla ja se oli mielestäni hieman liikaa, joten ostimme tarroja ja käytettiin viime vuodelta yli jääneitä kuppeja ja kippoja. Oli ihanaa katsella lapsen hykertelyä, kun sai liimailla tarroja omia juhliaan varten. Lautasiin ei liimattu, kun epäiltiin sen hankaloittavan syömistä. Tämän teeman toteuttaminen oli myös lapsen mielestä hauskaa ja semmoinen äidin ja tyttären yhteinen juttu, kun askarreltiin ja suunniteltiin.

'

Pahvista teimme tuollaisen autoviirin. Äiti leikkasi ja lapsi valkkasi kullekin autolle sopivat renkaat ja liimasi ne myös (itse asiassa hän myös leikkasi yhden auton, kunnes kyllästyi). Sitten vain siimaan kiinni ja eteiseen. Samalla periaatteella tuli autoja ruokapöytään, paitsi liimasimme ne grillitikkuihin, jotta saimme tökätä niitä tarjoiluihin ja pöydässä olleeseen ruusuun. (Ruusun sain ihanalta Tonilta muuten vaan viime viikolla!!)

Tosiaan nämä olivat meidän ensimmäiset teemasynttärit ja mielestäni ihan hauskaa puuhailua, joten mielelläni toteuttaisin toisetkin vaikka sitten ensi vuonna. Olen muutenkin tykännyt aina naamiaisista yms. muista juhlista, niin hyvää jatkumoa vain sille. Seuraavaksi ajattelin esitellä meidän juhlien tarjoilut ja laittaa ohjeet niihin, sitten lupaan jo pian hiljentyä aiheesta. Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!