25.7.2016

Bloggaajat pussikaljalla rääkymässä

"Me ollaan vaan tovi ja lähdetään sitten hyvissä ajoin Agun kanssa niille", taisin sanoa, kun lähdin kohti Helsinkiä ja lauantain blogitapaamista. Kuulun sellaiseen Facebookin ryhmään, jossa meitä on moniakin perhebloggaajia ja miittiä heidän kanssaan on yritetty järjestää varmaan vuoden verran. Nyt kun viimein saimme kokoonnuttua, ei meitä vieläkään kovin montaa paikalle päässyt.

Joku taisi ehdottaakin, että otetaanko toisella kerralla uusiksi, mutta onneksi siihen ratkaisuun ei päädytty. Oli nimittäin paras ilta hetkeen! Oli sellainen porukka, että tuntui kuin oltaisiin läheisimpiäkin ystäviä, vaikka osaa näin vasta toista tai kolmatta kertaa koskaan. Parhaita tyyppejä. Tarkoitus oli tosiaan päästä Agun luo yöpaikkaani hyvissä ajoin, mutta saattoipa käydä kuitenkin niin, että olimme junassa vasta reippaasti puolen yön jälkeen, eikä olisi tehnyt mieli mennä silloinkaan. 

Olen varmaan sanonut nämä samat sanat miljoonia kertoja, mutta kyllä vain nämä ihmiset, joihin olen saanut tutustua, on parasta antia bloggaamisessa. On niin monia persoonia, joihin en olisi varmasti koskaan millään muulla tavalla tutustunut. On ihmisiä, jotka koet hyvin läheiseksi, vaikka et välimatkojen takia olisi montaa kertaa tavannut. Tai vaikka ei tulisi juteltua kuukausiin muuten, kun toisen blogia kommentoiden.

Kiitos ihanasta illasta taas kaikille ihanalle, pus pus! (Ja anteeksi kaikille puistossa olleille rääkymisestämme, saatoimme olla kovaäänisiä....) Otin kyllä monta kuvaa, mutta yksikään ei ollutkaan julkaisukelpoinen, edes rajattuna, joten tässä tämä selfie joka oli instassakin, haha.


Mukana olivat siis ihanat Agu, Pinja, Maria, Jenina, Salla ja Laura!

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Todellakin kyllä joo! Meni ilta vaan niin nopee, että tuntui, että ei ehtinyt tarpeeksi jutskailla kenenkään kaa :D <3

      Poista
  2. Minuu harmittaa ku pääsen nii harvoin, mut oli ihan sikakiva päästä! Ja ihan kiva just et oli pienempi porukka nii pysty jutteleeki. Ens kerral sit se mökki, vaikka meiltäpäi ;)

    VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!