16.7.2016

Ei ole automekon löytäminen helppoa (DIY)

Kun pian kolmen vanha neitimme alkoi jutella autosynttäreistä, piirsin päähäni sellaisia tietynlaisia ajatuksia koristeista ja teemasta muutenkin. Mietin sellaisia punaisia yksinkertaisia autoja. Tiedättekös. Olin ihan varma, että sellaiset pahviastiat sun muut löytyy todella helposti ja pystyn loihtimaan teeman kädenkäänteessä näkemättä itse vaivaa. 


Voinen kertoa niistä muista koristuksista myöhemmin, sillä yksi mielikuva piirtyi niiden yli tämän äidin ylivilkkaassa päässä, nimittäin automekko. Sellainen oli saatava. Muistin nähneeni sellaista moniväristä autoprinttiä jossain ja olin ihan varma, että se oli joku valmis tyttöjen automekko. No ei ollut. Pienen googlauksen tuloksena löysin vain Marimekon sikakalliin autokuosin. Ei meille siis.


En vielä silloinkaan nähnyt tätä ongelmana, vaan ajattelin, että kyllä me joku automekko löydetään. Vaan ei löydetty. Löytyi kyllä Autot-t-paitaa, Autot-housuja sekä Autot-kenkiä, mutta ei automekkoa. Kaikki oli Autot-kuosia ja "poikien" osastolla. Hitto. Ei mekosta tietoakaan. Sitten satuin jossakin Tokmannilla epätoivoissani kävelemään silityskuvahyllyn ohi ja siinä se oli! Täydellinen auto. Neiti siihen sitten itse valitsi mekon (ei olisi ehkä ollut äidin valinta, mutta väliäkös tuo) ja kotona silitettiin mekko kasaan. Myöhemmin luin, että kannattaisi ensin pestä vaate johon silityskuva silitetään ja joitakin muita turhia ohjeita. Ihan hyvin pysyy näinkin. Silitin sen siis vain uuteen mekkoon molemmin puolin. Hieno on ja päivänsankari on ollut tyytyväinen. Huomenna meillä on vielä toinen juhlapäivä, niin lupaan ilmoittaa jos kuva tippuu. Hah.


Tämä mekko ei siis tullut meille kalliiksi. Suunnilleen 10€ maksoi tämä asukokonaisuus, kun laskee halpismekon ja kuvan hinnan yhteen. Aika arkinenhan tuo mekko on, mutta ei meidän perhe mitenkään juhlava osaa muutenkaan olla, joten se on tosi hyvä automekko autosynttäreille. 

6 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen ja ihanaa, että tyttökin osaa pitää autoista ja halusi auto synttärit :) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en mie sillä lailla oikeastaan ole tajunnut edes kyseenalaistaa koko asiaa :) Auto on sellainen helppo ja selkeä teema :D

   Poista
 2. Tuli söpö mekko, ja eikös tuo punainen auto ole saman punainen kuin raitakin? Eli ihan hyvin sopii. Ja lapsi sai itse valita, sen juhlathan ne on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ihan saman punaisia ole, mutta sopivasti osuu yhteen kyllä minustakin :) Ja nimenomaan, hänen juhlansa, saa itse valita :)

   Poista
 3. Ihana huomata, että teidän tyttö toivoo autosynttäreitä! :) Mäkin olen pienenä leikkinyt autoilla ja barbeilla, pikkuveli vain barbeilla ja pikkusisko kaikista hirveimmillä hirviöillä ja dinosauruksilla. Mulle syntyy marraskuussa esikoinen, ja olenkin jo miettinyt, että haluan kasvattaa hänet mahdollisimman sukupuolineutraalisti. Ahdistaa ja ärsyttää sellaiset, jotka väkisin tunkevat pojalleen autojuttuja ja tytöillensä kotileikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en mie ainakaan näe mitään jaottelua, että millaiset juhlat tytöillä tai pojilla kuuluisi olla :) Ihanaa, että ihmiset tajuaa sellaisia asioita nykyään paremmin, vaikka huomaan kyllä jossain jutuissa kans ikävää jaottelua vieläkin :(

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!