22.7.2016

Ruotsiin festareille lapsen kanssa

Olen vähän kaivannut jotakin isompaa reissua jonnekin tai irtiottoa tästä Suomesta. Kuitenkin mieleni ei tee lentää, koska se on kovin itsekästä ja kaikkia muitakin ongelmia siihen liittyy, enkä oikeastaan kaipaa kovin pitkälle Suomesta, mutta jotenkin omat rahkeeni ei nyt riitä järjestelemään asioita niin, että lähtisin Aislan kanssa kaksin jonnekin (esim. pohjoismaihin) kaksin ja en keksi miksi niin tekisimme, kun Toni on töissä, mutta onneksi tähän löytyi ratkaisu.


Me nimittäin lähdemme festareille, Ruotsiin. Tämähän jo melkein hipoo täydellisyyttä, sillä minullahan on sellainen pieni ruotsinkielen opiskeluongelma (en opi sitä), joten tämähän on kuin kielimatka. Aluksi oli puhetta tosiaan muutaman päivän festivaalireissusta, kun isäni pyysi meitä hänen matkaansa ihanalta kuulostaville Urkult-nimisille folkfestivaaleille. Siellä on sirkusta, lastenohjelmaa, hippejä ja monta artistia, joista en tiedä yhtäkään. Varmasti hauskaa.


Tonia tietysti harmittaa olla meistä niin pitkään erossa ja riemu ei ihan heti ratkennut, kun selvisi, että matkamme kestääkin muutaman päivän sijaan viikon. Se on pitkä aika erossa lapsesta, sen ymmärrän, tulee itsellekin ikävä. Kuitenkin päätimme lähteä ja nyt uskallan tännekin aiheesta näpytellä, kun festariliput ja laivaliput on hankittu. Makuupussitkin ehkä on (pohdin vain, että tarkeneehan niillä) ja lapsella välikausivaatetus (ihan varuiksi). Hankittavia asioita tietysti vielä löytyy, kuten hitosti hyttysmyrkkyä ja allergialääkkeitä. Tästä tulee selkeästi kivaa. Kuvissa näkyvä teltta toimikoon meidän majoituksena ainakin pari yötä. Olen jättänyt tämän puolen isäni vastuulle, katsotaan sitten myöhemmin, että olikos nyt fiksua.

(Mieleni tekisi myös tehdä paniikinomaisia postauksia maailmantilasta, mutta jätän sen nyt väliin. Snäpissä vähän avauduin, olen siellä ja muuallakin peikkopaprika -nimen takana.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!