21.8.2016

Kun ei ole mitään asiaa

Pitkästä aikaa. On houkutellut viimeiset vapaat hetket ennen arjen alkua eli lomailu ja löhöily. Olen kyllä myös tehnyt vähän videoita, jotka löytyvät kanavaltani (joka kannattaa ehdottomasti tilata). Olen kärsinyt tosiaan myös vähän sellaisesta valkoisen paperin syndroomasta, kun tekstiä ei vaan synny, vaan ruutu vilkkuu valkoisena edessä. Ei ole sillä tavalla ollut mitään sanottavaa.


Eikä ole kyllä oikeastaan nyt myöskään mitään uutta. Edelleen jännittää arjen alkaminen. Kurjaa kun menee viimeiset vapaat tämmöisten ahdistusmyllerrysten keskellä, mutta niin se minulla aina. Töissä olen käynyt vähän myös sijaishommia tekemässä. Se on ollut ihan mukavaa vaihtelua arkeen kyllä myös, sillä työ mitä olen tehnyt, on minulle niin mieleistä.

Tajutonta stressiä on aiheuttanut myös hajonnut uuni. Se hajosi oikeasti jo kesällä, mutta koska vasta syksyn lähestyessä on alkanut tehdä mieli laittaa uunissa ruokaa, siitä on tullut ajankohtaista, haha. Ei vaan, ollaan me pikkuhiljaa sitä hoidettu koko kesä.  Kävi laskuttava korjaaja ja kaikki, mutta uuni ei edelleenkään toimi. Ei oltaisi haluttu ostaa uutta, koska kulutusyhteiskunta. Tänään tehtiin kuitenkin päätös ostaa uusi uuni ja mietin kumpi kestäisi pidempään: karvalakkimalli vai uuni hienoilla toiminnoilla?


Kirjoitin myös uuteen kalenteriin lukujärjestyksen ja aika kiireiseltä tuntuu, muutamat arkiset vapaat ei paljoa lohduta. Tämän vastapainoksi haaveilen 10-kortista tankotanssimaan ja akroilemaan. Aion sen ostaa kyllä, sillä jostain on tälle vuodelle revittävä aika liikuntaan, että saa pidettyä ajatukset kasassa ja hymyn huulilla.

Anteeksi tämä päiväkirjamaisuus, tuntuu nyt juuri oikealta. Nämä haikeat kesäkuvat rannalta sopii hyvin haikeaan syysfiilikseeni. (Vaikka oltiin eilen Viikinsaaressa kuuntelemassa musiikkia maailmalta ja se oli kesäistä ja ihanaa!)

Mitä teille kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Tässä joulu jo kolkuttelee ovella. Odotan lomaa, sekä lahjoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuli hyvät lahjat ja lomaillakin olet saanut :)

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!