30.8.2016

Mitä sain kesältä?

Tein kesän alussa listan niistä asioista, joita tahtoisin tältä kesältä. Huomenna alkaa koulu, joten ajattelin nyt olevan hyvä ajankohta sen tarkastelulle, kun kesä on ohi. Toteutuneet asiat ovat vihreitä ja ei-toteutuneet punaisia.

1. Pyöräretki perheen kanssa
Haha, vahva aloitus, mutta siis todellakaan en ole pyörää kuin seisottanut telineessä. Alkukesästä pyöräilimme ehkä kerran tai kaksi. Pyörässäni olisi jonkin verran laitettavaa ja se tuntuu ylitsepääsemättömältä, selkeästi.

2. Piknik kavereiden kera
On ollut monenkin laisia piknikkejä rannalla ja ei-rannalla pitkin kesää. Sekä kera kavereiden, että ihan vain perheen kesken! Ihan parasta!


3. Viikinsaarijuhannus
Perinne jatkukoon ensi vuonna! Nyt ei natsannut, mutta sen sijaan nautimme juhannuksesta ja grilliruoasta äitini pihassa oikein idyllisesti. Näkyy myös postauksen kuvissa.

4. Huvipuisto
On käyty Särkänniemi ja Linnanmäki. Seuraavana vuonna sitten, kiitos delfiinihomman (ja koiramäen), tippuu tuo ensimmäinen pois. Tänä kesänä huvipuistoilut on kuitenkin ollut koko perheen mieleen ja lapsi osoittautui oikein rämäpääksi, kuten ajattelinkin.

5. Mökkeily
Kerran on mökillä käyty, joten lasketaan. Nyt loppukesästä vietettiin siis aikuistenilta vuokramökillä ja oli kyllä kerrassaan mahtavaa. Tästä inspiroituneena olen alkanut haaveilemaan tammikuulle omien synttäreiden juhlimista kaveriporukalla mökillä. Olisi niiiiiin niiiiin hienoa!

6. Slackline
Voi apua miten harmittaa, että tämä nyt vähän jäi.

7. Takapihatreenit
Samoin tämä. On ollut ihan todella laiska liikuntakesä, kun aina kun olen innostunut, on tullut jotakin: selkäkipuja, flunssaa, festareilla taittunut nilkka tai jotakin muuta. 

8. Asukuvat
Kyllä blogissa on muutamia kesäasuja nähty. Toki olisin mielelläni kuvaillut vieläkin enemmän, mutta tänä kesänä on kamerakin lomaillut.

9. Perheretki jonnekin
Alkukesästä retkeilimme extempore Turkuun Caribiaan ja Superparkkiin ja oli kyllä ihanaa. Myöhemmin kesällä kävimme vielä minun perheeni kanssa Heurekassa ja Serenassa, niin että yövyimme jossakin kartanossa jonka nimeä en kuollakseni muista. Se oli myös ihana reissu. Niin ja sitten Aislan kanssa kävimme isäni kanssa siellä Ruotsissa, joka oli ikimuistoinen reissu sekin.

10. Kavereiden näkeminen
Sanotaan, että harmillisen vähän edelleen, mutta enemmän kuin pitkänä, kylmänä ja pimeänä talvena.


11. Freedom -festarit
Oli aivan todella huikeaa, että tällainen asia järjestyi! Kiitos vielä lastenlikoille täälläkin, tämä oli tärkeä viikonloppu tänä kesänä ja oli ihanaa saada vähän parisuhdeaikaa pidemmin.

12. Parhaimmat kemut 3 -vuotiaalle!!
Oli kahdet pienet ja lämpimät juhlat ja nyt meillä asuu jo tosi iso tyttö. Päivittäin hän itsekin sanoo seistessään seinää vasten, että "katso äiti, mä olen jo näääin iso!".

13. Relaaminen/Syksyn unohtaminen/Hetkessä eläminen
Nämä hetket nyt jäivät jo pari viikkoa sitten, kun olen niin kova stressaamaan, mutta kesällä on kyllä ollut paljon hetkiä, kun olen osannut vain nauttia. Ihan oikeasti.


9/13 on mielestäni jo huikean hyvä suoritus ja aionkin nyt taputtaa itseäni olkapäälle. Kesä on ollut nopea, aurinkoinen ja tärkeä. Nyt kesän lopussa tuntuu jo, että olen lomaillut ehkä muutaman päivän liikaa, mutta jännittää kumminkin palata takaisin arkeen. Huomenna tieni käy kouluun ja toivon vain, että saan tänään nukuttua edes vähän. Nyt aion kuitenkin suunnata yrittämään!

PS. Olen alkanut tosiaan tekemään myös niitä videoita, joita en ole nyt tänne kaikkia jakanut. Ne löytyy YouTube-kanavaltani, joka kannattaa tilata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!