19.9.2016

Bloggaajien hyvinvointipäivä

Olin niiiiiin superinnoissani, kun sain kutsun Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy:ltä bloggareiden hyvinvointipäivään. Ensinäkin olin ihmeissäni, että voiko tämä olla totta, sillä kutsu kuulosti niiin houkuttelevalta ja ihanalta. Tarjolla oli siis curlingia ja melontaa Kisakalliossa ja sen jälkeen kylpyläelämyksiä Päiväkummussa. Huh.

Tietysti mahdollisimman pian näpyttelin vastaukseni, että kyllä joo todellakin lähden. Paria päivää aiemmin olivat vielä Aislan isovanhemmat pyytäneet häntä yökyläilemään ja mietin vain, että onko tottakaan, että voi natsata näin hyvin. Olen edelleen varma, että olen tehnyt kyllä jotakin hyvää tämän ansaitakseni tai sitten joku isompi taho todella tietää kuinka lopen uupunut olen ollut ja kuinka raskas tämä arjen jatkuminen taas onkaan. Oli kuinka vaan, minä pääsin ja onneksi pääsinkin.


Pienellä porukalla pääsimme todella ihan tosiaan testailemaan noita lajeja, vaikka olin vielä samana aamunakin ihan varma, että kuuntelemme varmaan kumminkin jotakin luentoa powerpointilta, että ei voi olla totta. Syy miksi tämä tuntui niin kovin uskomattomalta, oli se, että olen koittanut mennä koko kesän melomaan. En ole vain saanut aikaiseksi. Nyt pääsin ja se oli ihanaa! Terapeuttista, rauhoittavaa. Aion todellakin vuokrata kajakin täältä kotiseuduiltakin lähiaikoina, jos vain vielä ennen talvea joudan. 


Curlingilta puolestaan en odottanut oikein mitään, sillä laji ei ole pahemmin minua kiinnostanut, mutta paikan päällä sainkin oikean elämyksen! Sehän oli kivaa (ja vaativaa!) Nautin ihan todella paljon lajikokeilusta, sillä seuramme oli niin rentoa ja mukavaa, että oli mukava heittää vähän vitsiä eikä tarvinnut verenmaku suussa viskoa kuulia..kiekkoja? Mitä ne nyt onkaan. Kyllä te tiedätte. Harjatessa meinasi kyllä vähän verenmaku päästä huulille, että onneksi sitä ei tarvinnut niin kamalasti tehdä, haha.

Päiväkummun lounaspöytä oli taivaallinen... Ja tulen hakemaan synninpäästöä tähän repsahdukseen dieetiltä sitten joku toinen kerta......................
Kylpylältä en myöskään odottanut kovin paljoa, sillä olin selkeästi kohdentanut odotukseni kohti melontaa. Kylpylät ovat omassa mielessäni sitä paitsi aina samanlaisia: äänekkäitä, täynnä ja ihoa kirveltävää (t. atoopikko). Jälleen sain positiivisesti yllättyä, sillä Päiväkummun kylpyläosasto olikin erittäin rauhallinen ja sopi täydellisesti rentoutumiseen, jota kaipasinkin. Oma suosikkini oli ehdottomasti suolasauna, jossa hierottiin suolaa iholle ja hengailtiin sitten matalassa lämpötilassa ja annettiin suolan tehdä tehtävänsä. Käytän kotonakin sellaista suolasaippuaa iholle puhdistamaan ja kosteuttamaan, mutta en ole ikinä tajunnut, että voin hieroa ihan oikeaa suolaa iholleni. Esimerkiksi kotikaapista löytyvä ruususuola voisi olla mainiota. 

Tein lauantaista myös My Dayn YouTubeen päivästä, sen voit katsoa tästä alta. (Ja kandee tosiaan käydä tilaamassa kanava, niin saa kaikista muistakin videoista sitten ilmoituksen! Siellä on muitakin!)4 kommenttia:

 1. Kuulosti kyllä tosi hauskalta ja samalla rentouttavalta päivältä! Kiva että pääsit mukaan, varmasti tuli tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tuli ja tää oli niin mielenkiintoinen ja ihana päivä muutoinkin! :) Ja RENTOUTTAVA voi kyllä!

   Poista
 2. Kuulostaa huipulta! :) Ihana piristysruiske varmastikin tähän syksyyn.

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!