4.9.2016

Elämäni aakkoset

A Akrobatia. Lempi harrastukseni ja ikuinen intohimoni, vaikka välillä vähän laiskemmin. (Olisin tietysti voinut mainita myös tyttäreni nimen, mutta se olisi ollut niin itsestään selvä vastaus heti alkuun.)
B Banaani. Toinen hedelmistä joita voin syödä, muille olen allerginen. Se toinen on meloni.
C Cashew-pähkinät. Parhaita ikinä, voisin napostella näitä niinku vaikka koko ajan.
D Deadline. Näitä nyt on opiskellessa, mutta käytännössä minun elämässäni tarkoittaa päivää jota edeltävänä iltana itketään, stressataan, ahdistutaan ja huudetaan.
E Elämä. Kaikki sen sisältö, joka on välillä niin tuskaista ja veemäistä, mutta pääasiassa olen onnellinen tästä elämästä, jota elän.
F Fair play. Ihan hyvä asenne tietty myös pelatessa, mutta myös elämässä. Pitää olla reilu, rehellinen ja kunnioittaa muita kanssaeläijä (vaikka ei aina olisikaan ihan yhtä mieltä).
G Gelatiini. Se on nimittäin sellainen sana, jota en aiemmin ikinä muistanut, kun yritän aina selosteista lukea, että ei tulisi liivatetta syötyä. Se on niiiin ällöä.
H Hankaluus. Olen aika hankala tyyppi, etenkin jos joutuu asumaan kanssani.I Ihana. Termi, joka tulee aina ensimmäisenä mieleen, kun yrittää keksiä jostakusta jonkun kivan jutun.
J Joulu. Ennen en tykännyt joulusta yhtään, mutta nyt oman lapsen kautta perinteet alkaa tuntua mukavilta ja joulussa on taas hohtoa.
K Koulu. Rytmittää tätä arkea hyvin vahvasti.
L Loma. Toinen juttu joka rytmittää tätä arkea ja josta nautitaan ehkä kumminkin hitusen enemmän kuin edellisestä.
M Matkailu. Ennen innosti niin paljon, mutta lapsen saannin jälkeen olen halunnut kääriä hänet visusti pumpuliin, työntää kuplan sisälle ja pysyä kotikunnassa. Vaan kyllä se tuolla jossain syvällä kytee.
N Nauru. Yritän repiä huumoria vaikeistakin jutuista ja yleensä niistä saa sen parhaimman huumorin itse asiassa.
O Oleminen. Tällä tarkoitan sitä, että elämässä pitää pysähtyä päivittäin miettimään sitä hetkeä edes vähän missä on nyt.
P Puoli tyhjä. Lasi siis, olen aika pessimistinen, mutta yritän aina vähän muuttua siihen toiseen kantaan, jotta osaisin löytää hyvät puolet asioista ensimmäisenä.Q Quesadilla. Eli vähän kuin tortillat, jotka on niin hyviä. (Hahha, tää oli vaikea.)
R Rakkaus. Pitäisi muistaa enemmän ja aina vaan enemmän näyttää läheisille, mutta rakastan kyllä paljon.
S Salatut elämät. Ei näistä pääse millään vaikka vuosi vuodelta on vain surkeammat!
T TV. No siis Salkkareiden lisäksihän olen muutenkin telkkarin suurkuluttaja. En kuitenkaan koskaan katso pelkästään telkkaria, koska en pysty keskittymään. Sen sijaan katson jotain kun jumppaan, teen jotakin käsilläni tai vaikka muokkaan kuvia. Mitään näistä kolmestakaan en voi tehdä ilman jotain muuta, kuten telkkaria tai seuraa.
U Unohtelu. Tavarat hukkuu ja lääkäriajat unohtuu. Kyllä te tiedätte.
V Valmistuminen. Mantrani,jota toistan koulussa päivittäin, haha. Kyllä se vielä koittaa ja sitten pidän valtavat bileet.
W Wellness. Oikeasti oli nyt semivaikea kirjain, mutta siis sitä kohden. Joskus sujuu vähän paremmin kuin toiste.
X Xylitoli. Okei, en halua vain luopua mistään kirjaimesta, jotka on aakkosissa, mutta siis kyllä mie syön vaikka xylitolpastillejakin. Lapsen pastillit loppuu alta aikayksikön kun mutsi pääsee osingoille. Herra Hakkaraisissa on liivatetta, josta olen vähän katkera.
Y Yö. Olen sellainen yöeläjä iltavirkku, että oksat pois. Aamut on ihan kamalia.
Z Zen. Tätäkin kohti olisi kauhean kiva pyrkiä, mutta ikävä kyllä aika usein olen aika epäzen. Olisi hienoa esim. meditoida säännöllisesti.Å Åke. Ainoa sana, joka opetettiin ala-asteella tälle kirjaimelle. Se on kai nimi, mutta voi symbolisoida huonoa ruotsinkielen osaamistani, joka nolottaa tosi paljon.
Ä Äiti. Me ollaan äitin kanssa kuin kaksi marjaa, ikävä kyllä. Löydän päivittäin itsestäni sellaisia piirteitä, joista voin kauhistella olevani kuten äitini, mutta niin kai käy kaikille vanhemmille. Oikeasti tykkään äidistäni tosi paljon ja esim. raskausaikana hengailin vain äidin kanssa.
Ö Öö. Kun puhun tai pidän vaikka esitelmää, niin öö puhun öö tällai öö.

PS. KUVISSA ELÄMÄNI OIKEAT AAKKOSET <3

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana aakkospostaus ja supersöpöt kuvat <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja ihanat aakkoset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näitä oli tosiaan hauskaa miettiä, kiva jos oli mukavaa lukea myös! <3

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!