8.9.2016

Koulupäivän asu


Pitkästä aikaa oltiin perheen kanssa matkalla jonnekin niin, että olin pukeutunut johonkin muuhun kuin verkkareihin, niin sain nakitettua oman asukuvaajani hommiin. Sain myös ihanan pienen rakkaani kuviin poseeraamaan kanssani, haha.

En aio tällä kertaa käydä hänen asuaan läpi, sillä hänen housujensa hinta kirvoittaa silmiini kyyneleet edelleen. Kyllä, ne ovat Me&I -merkkiset ja kyllä ne eivät olleet kirpputorilta. Lopun ehkä tiedätte ja minä en uskalla enää ikinä mennä lastenvaatekutsuille.

No mutta sitten voimme siirtyä iloisempiin aiheisiin eli minun asuuni, joka ei kyllä ole kovin edullinen sekään, tällä kertaa, uusien kenkien ansiosta. Ostin siis ihan uudet kengätkin ja ei, en ole voittanut lotossa, vaan jotenkin aloin vissiin kesällä ajattelemaan olevani rikastunut mystisesti, mitä ei ole siis tapahtunut. Nyt olen palannut takaisin ruotuun ja lakkaan ostelemasta asioita. Niin siis kengät on hienot, mutta maksoivat 30€. Se kolminkertaistaa asubudjettini jo pelkällään. Lisäksi päälläni on legginsit kirppikseltä 1€, mekko kirppikseltä 3€, laukun ostin kaverilta hintaan 2€, bolero (tai mikä lie) on kirppikseltä 2,50€ ja aurinkolasit Tampereen Vehmaisten K-Marketin kyljessä olevassa ihmeellisessä kaupassa ehkä 10€.

Näin ollen asuni kokonaisbudjetiksi tuli ennätykselliset 48,50€ eikä vielä ole edes talvi! Kuulostaa ihan hullulta summalta, kun normaali budjettini on tosiaan ollut suunnitteen sen kybän verran. Toisaalta sitten taas tämä on muutenkin ikimuistoinen asu, sillä en ole saanut mitään äidiltäni, vaan ostanut itse. Selitettäköön tätä hieman myös sillä. Asu oli minusta kiva, värikkäät kengät vaatii tasapainoksi hiukan vähemmän väriä. Syksyllä on muutenkin mukava pukeutua, kun pääsee laittamaan kaikenmaailman kolttuja ylleen, jotka on koko kesän muhineet kaapissa odottaen aikaa kun hiki ei valu. (Paitsi on valunut kuitenkin, kiitos ihanien lämpimien päivien <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!