2.10.2016

Blogin uusi ulkoasu

Olen jo pitkän tovin haaveillut uudesta ulkoasusta, sillä aiempi piti olla vain väliaikainen, kun sitä edeltävä, melko värikäs, alkoi tökkimään. Tunnelmani olivat silloin hieman mustavalkoisemmat. Niitä kuitenkin kauan tuijotellessa alkoi olo tuntumaan melko persoonattomalta ja pitkään mielessäni muhikin ajatus metsäretkestä, jossa voisin ikuistaa paprikoita sammaleella. Etenkin oranssin paprikan ja sammaleen hieno värimaailma oli mielessäni kaunis.


Metsään päästyämme suunnitelmat kuitenkin yllättäen taas muuttuivat ja päädyimme kuvaamaan sitten kuitenkin minua. Toki olin toivonut, että kun kerrankin ollaan koko perheellä metsässä, saan itsestänikin edes pari kuvaa siellä. Kuitenkin enemmän ajatuksella, että voin lisäillä niitä sitten postauksiin. Toisin kävi sitten kuitenkin ja oma pärstä päätyi taas banneriin.


Syy tähän on sellainen, että kun editoin kuvia tuossa ja ajattelin, että laittaisin sen pelkän oranssin paprikan siinä mättäällä, tuli sellainen olo, että huokuuko se turhan paljonfiiliksiä ruokablogista. Mitä se kertoisi ihmiselle, joka tulee ensimmäistä kertaa blogiin? Sillä päädyin banneriin, jossa myös oma lärvini näkyy. Noiden oikean puoleisten bannereiden tarkoitus on taas kertoa jotakin muuta elämästäni... järjestelmällisyydestäni. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.


Itse olen kovin tyytyväinen tähän blogin uuteen muutokseen ja iloinen pyöreän bannerin paluusta, se jotenkin miellyttää silmääni. Kumma juttu kun olen tatuoinut käsiinikin niitä palleroita. Haha. Kuvat ovat metsäretkeltämme, jossa banneria kuvattiin (kiitos vain Tonille)!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä itsekin tykkään tästä enemmän kuin aiemmasta!

   Poista
 2. Miten kuvat voivat olla noin epätarkkoja? Ja vielä bannerissakin! Ensimmäisenä blogiin tullessa kun tulee sumea kuva vastaan ei houkuttele katsomaan lisää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsot vissiin puhelimella? Huomasin saman tässä mobiiliversiossa, että venyttää tuon bannerin kun sen oikea koko on pienempi.. Pitää selvitellä miten saisin asian ratkaistua :) ja tällä kertaa postauksessa onkin vähän epätarkempia, mutta ei se aina ole niin justiinsa ;)

   Poista
 3. Hienolta ja raikkaalta näyttää! :)

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!