12.10.2016

Kenkälaatikoista säilytykseen dc-fixillä (DIY)

Nyt kun päällystämisen makuun ollaan päästy (muutama postaus takaperin, täällä!), niin hamstrasin sitten yhden projektin läheisestä kaupasta, jossa annettiin pois tyhjiä kenkälaatikoita.


Olen pitkään tuskaillut, kun lapsi alkaa haalimaan entistä pienempää lelua leikkiinsä, että niille pitäisi saada jotain pienempiä säilytyslaatikoita laatikostojen sisälle. Olen kuitenkin äärimmäisen pihi mitä tulee muovisiin säilytyslaatikoihin, saati että ostaisin jotain hemmetin desing-koreja.

No ajatus niistä leluista osui heti mieleeni, kun näin nämä kenkäboksit kaupassa! Minulla oli nimittäin kotonani rullallinen Lidlistä hamstraamaani kontaktimuovia, jota haaveilin pistäväni johonkin huonekaluun. Kotona kuitenkin tajusin, että ei meille mikään valkoinen sovi mihinkään huonekaluun ja niin tämä kontaktimuovi oli jäänyt pyörimään kaappeihin.


Päällystin niillä sitten ne kenkälaatikot ja sainkin mielestäni aikaan oikein söpöt ja leluille sopivat säilytysboksit. Tämä pitää muistaa jatkossakin, sillä tämä asunto täytyy saada järjestykseen. Säilytyslaatikko-pihiyteni ansioista meillä on nimittäin kaikissa kaapeissa suuri kaaos.

2 kommenttia:

  1. Yritin kerran samaa puuhaa,ei läheskään tullut yhtä siistejä 😃 Ai niin,ollaan kaverien kanssa käyneet äänestämässä sua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D Ja mie luulin olevani maailman huonoin päällystäjä! Ja hei tosi kivaa kuulla, että olette äänestäneet! Iso kiitos <3

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!