6.10.2016

Nyt näytetään mistä kana pissii ja muuta ilmoitusasiaa!

Nyt onkin päässyt sattumaan tällainen iloinen sattuma, että olen päässyt merkittävien saavutuksieni johdosta (not) ehdolle Inspiration Blog Awardseihin ja tämä postaus kertoo lähinnä siitä ja muistakin muutoksista liittyen blogiini ja Blogirinkiin.

Minähän olen siis tavallaan lopettamassa Blogiringillä, sillä nyt on käynyt tällainen juttu, että Blogirinki ja Indiedays yhdessä ovat avaamassa kahta uutta blogiyhteisöä. Ne ovat sellaiset kuin Foodlover ja Lifie, josta ensimmäinen pitää sisällään ruokajuttuja ja jälkimmäinen sitten enemmän sellaista perhe-elämää, parisuhdetta, hyvinvointia jne. Lisäksi tulee jäämään Indiedays, jonne jää muotiin, kauneuteen ja trendeihin keskittyvät blogit. Mitään blogiringin yhteisöä ei sitten varsinaisesti enää ole, vaan jatkossa blogiani voi seurata tuossa Lifie-kategoriassa. Olenkin sitten ehdolla siinä kategoriassa myös tuolla Awardseissa. (Jos et ymmärtänyt tätä lyhyttä ja ytimekästä selvitystäni asiasta, niin täällä oli selkeämpi!)

Mielestäni tämä uudistus kuulostaa hurjan hienolta ja toivonkin, että itsekin löydän näin paljon helpommin itseäni kiinnostavia aiheita meidän yhteisöstä. Mutta ei siitä sen enempää ole sanottavaa tähän hätään, vaan nyt suurin toiveeni olisi, että muistaisitte käydä äänestämässä blogiani. Tuskinpa vain tulen pärjäämään näin suurien nimien rinnalla, jossa blogeineni olen, mutta nyt on aika näyttää, mistä kana pissii ja että saan minäkin muita ääniä kuin puolisoni! Haha.

Äänestää voi täällä ja oma blogini löytyykin siinä heti kärjessä, niin ei vie paljoa aikaa sen kahlaaminen sieltä kaikkien joukosta, hah! Samalla kun äänestätte, voitte osallistua myös kilpailuun, jossa voi voittaa palkinnoksi liput gaalaan!

16 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!