23.11.2016

Minä ja fitness (+ arvonta)

Olen aloittanut jo toisen Fitverstaan ohjelmapaketin, tällä kertaa otin sellaisen paketin kuin 30 day beginners guide to fitness, joka aiheutti paljon ajatuksia minussa. Lähinnä mietin sitä, että voinko valita itselleni tämän paketin. En varsinaisesti ole nimittäin kiinnostunut kroppani tuijottelusta tai fitnessistä harrastuksena. Miksi sitten valitsin tällaisen paketin?

Ihannekroppani ei varsinaisesti ole tosiaan mikään fitness, en tahdo erityisesti näyttää miltään fitnessmuijalta ja pumpata pehvaani siksi, että se olisi iso, lihaksikas ja muhkea. Syy miksi valitsin tämän paketin oli se, että siinä luvattiin, että opin polttamaan rasvaa samalla kun kasvatan lihaksia. Ulkonäkö on minulle siinä se toissijainen juttu, mutta tahtoisin todella olla vahva.

Ihannekroppani on nimittäin voimakas ja tiettyihin akrobatialiikkeisiin kykenevä. Minulle on oikeastaan melko sama miltä vartaloni näyttää, jos se pystyy niihin liikkeisiin, joita tahtoisin niin kovin osata. Saan suurempaa tyydytystä siinä, kun onnistun seisomaan käsilläni vaikkapa sekunnin pidemmin kuin aiemmin, kuin siitä, että näytän timmiltä. Saan paremman fiiliksen siitä, että joku kehuu kuinka taitava olen kuin että kuinka laihtunut olen ja miten hyvältä näytän. (Se on muuten kammoksuttavaa paljonko enemmän niitä kommentteja tulee kevyempänä, mutta se on toinen juttu kokonaan se.) Joku voi kyllä varmasti saada sen saman fiiliksen siitä, että salilla on isompi paino käytössä, mutta itse kaipaan jotakin vielä konkreettisempaa eli temppuilun. Se motivoi minua ja siksi tahdon tehdä niitä hommia salilla, että voin päästä tavoitteisiini helpommin siellä akrobatialajien puolella.

Tällaisia kuulumisia luvassa siis jatkossakin blogin puolella.


Tällä kertaa minulla on ilo myös arpoa teille yksi vapaasti valitsemanne ohjelmapaketti Fitverstaan sivuilta. Arvontaan pääset osallistumaan tykkäämällä Fitverstaasta Facebookissa ja kommentoimalla tähän postaukseen, että minkä ohjelmapaketin valitset jos voitat. Laita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun yhteyden, jos onni osuu kohdalle. Onnea arvontaan! (Edit. Haha juu ja tosiaan suoritan arvonnan joulukuun ensimmäinen päivä!)

15 kommenttia:

 1. Fb sivusta tykätty. Ohjelmapaketiksi valitsisin Bikini. S-posti: jemppuu@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Tykätty fb. Crazy functional bodyshape ohjelmapaketti olisi hyvä. henna.paasimaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. After pregnancy ja sabrinahallvar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Home training consept
  elina.annastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Facebookissa tykätty, arvontaan valitsen Bikini -ohjelman :D voi vitsi voittaispa kerran elämässä jotain! reettanieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Crazy functional bodyshape 😊
  Nicoletta.bjorkman@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Bikini!
  tarvainen.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tykätty ! �� ja bikinipaketti kelpais jos tääki mamma ois joskus rantakunnossa �� suvikokko@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Tykätty.bikinipaketti kelpais ! Jos vaikka tääkin mamma ois joskus rantakunnossa muutenkin kuin pallon muodossa 😂😂 suvikokko@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Muscle women. ☺
  ebbaeveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tykätty, ja Home training consept :)
  raiski91@msn.com

  VastaaPoista
 12. squat baby squat ois kova 😎🔥

  VastaaPoista
 13. Haha apua varmaan toi after pregnancy vaik siitä nyt vähän aikaa onki 😂

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!