15.12.2016

Uusi hiusväri

Olen saapunut jonkin sortin identiteettikriisiin. En oikein tiedä miltä tahtoisin näyttää. Tämä on kai osa tällaista inhimillistä olemista, kun tuntuu, että muutkin näitä usein pohtivat. Ensin meinasin sanoa, että naiseutta, mutta sitten mietin tarkemmin, että koskettaa tällainen kai miehiäkin.

Olen hennannut hiuksiani aika pitkään ja ensimmäinen kriisin vaihe saavutettiin syksyllä, kun käytin ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan kaupan "myrkkyvärejä" eli vaalensin hiusteni latvoja, jotta sain laittaa niihin mm. sävyttäviä hoitoaineita ja voi jestas, kuinka olinkaan kaivannut muutosta. Olinkin tovin ihan tyytyväinen muutoksineni, mutta sitten alkoi tympimään: Kaipaan jotain isompaa.

Sitten tuli se päivä, tuossa muutama päivä takaperin, kun tajusin, että voinhan tummentaa hiuksiani kasviväreillä. Tuumasta toimeen kipitin sitten lähimpään Ruohonjuureen noita värejä mukaani poimimaan ja arvoin hyvin pitkään tumman ruskean ja mustan välillä. Tahdoin jotain radikaalia ja pelkäsin, että jos nappaan sen ruskean saan vain hieman tummemman sävyisen punaisen tukan. Otin sitten mustan.

Musta kasviväri osoitti minulle sitten, ettei oikein välittänyt niistä blondatuista latvoista, kun ne alkoivat vihertämään melkoisen paljon, joten minä tyttö otin Fiskarsit (oikeasti jotkut halpissakset) ja napsin ne pois. Lähtipä pituuttakin samalla. En saanut ensimmäisellä kerralla väriä niin tasaiseksi, kun toivoin, joten toisella yrityksellä seuraavana päivänä olin jo tyytyväinen lopputulokseen. Nyt olenkin sitten tumma. Varmaan aika pitkään, koska kasviväreillä ei voi vaalentaa. Haha. On tässä totuttelua.

8 kommenttia:

 1. Mulla tuli ikävä tummaa tukkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä tietty! Siule passaa kyllä kaikensävyiset mitä olen nähnyt :)

   Poista
 2. Ihanat uudet hiukset <3 Miepä muute annoin tunnuksen ja haastoin siut tämmösee <3 :) http://starbox.fi/hempee/tunnustus-ja-10-vinkkia-aloittelevalle-bloggaajalle

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti sävy, luonnollisen tumma! Kaupan mustilla tuntuu aina tulevan semmonen sinertävän pikimusta, joka näyttää ainakin ensimmäiset pari viikkoa hirveän luonnottomalta. :D En olekaan kasvivärejä kokeillut, oliko minkä merkkistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joskus kun värjäsin kaupan väreillä mustaksi, niin otin suosiolla vaan sen tummimman ruskea, sama tulos, mutta luonnollisempi väri :D Tää oli muistaakseni sellainen kuin Khadi ja sekotin sen mustaan teehen :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!