8.1.2017

Ergospace Green - uusi perheenjäsenemme

Meillä on uusi imuri ja se jos joku on kyllä postauksen arvoinen asia, sillä huonon imurin kanssa eläminen on kamalaa. Tosin vielä kamalampaa on imurin ostaminen. Oi kuinka monta muutakin paikkaa olisi laittaa se ylimääräinen 100€. Tosin tässä tapauksessa 150€, sillä päätin panostaa.

Uuteen imurinostoon meidät ajoi, kun mystisesti pölypussin vaihdon yhteydessä loppuun palaneesta imuristamme hukkui se osa, joka kiinnittää pölypussin imuriin kiinni. Ei löytynyt sitten mistään. Puolisoni on ehkä viskassut sen vahingossa roskiin (voisin tehdä tämän yhtä hyvin itsekin!), mutta todisteita ei ole, joten voi se olla jossakin muuallakin. 

Tällä kertaa aioin onnistua imurikaupoilla, sillä minulla oli vaatimuksia. Ennen en ole niin välittänyt kodin siisteydestä. Nyt, varsinkin joululoman päätteeksi, on koti tullut paikaksi, jossa hengaan paljon, niin asia tuntuu tärkeämmältä. Vaatimuksiani olivat:

- S-bagit. Olen onneton pölypussin ostaja, koska aina unohdan ja vähintäänkin sen, että mikäs pussi siihen omaan imumööpeliin nyt käy. S-bageista voi valita mieleisensä ja ne ovat helposti löydettävissä. Pölypussittomista imureista on puolestaan huonoja kokemuksia, ei niitä.

- Ekologinen. Tahdoin ehdottomasti, että imurini on energialuokkaa A, koska niitäkin on saatavilla, niin miksi ottaisin jonkun B-luokkaisen?

- Pieni koko ja keveys. En todellakaan jaksaisi enää mitään 20 kg rötisköä kantaa perässäni jatkuvasti, kiitos vain.

- Pitkä johto. Sellainen, jolla voi imuroida 70 neliötä ilman, että joutuu vaihtamaan pistorasiaa.

- Heti huomenna. Viime yönä googlatessani totesin, että en ala odottelemaan, vaan imuri pitäisi saada HETI liikkeestä.

- Alle 100€:n hinta.


Onnistuin kuin onnistuinkin täyttämään kaikki toiveeni, paitsi viimeisessä kohdassa tosiaan jouduin hieman joustamaan (vaikka toisessa liikkeessä nämä olisivat alennuksessa menneet budjettiin, mutta ei tosiaan pystynyt odottamaan). Me ostimme tänään Electroluxin 55% kierrätysmuovista valmistetun alle 5 kg kaunokaisen. Sanoin juuri imuria kaunokaiseksi, joten varmasti voitte päätellä, että olen onnellinen valinnastamme. Toivottavasti tämä perheenjäsen tulee elämään perheessämme jatkossakin sulassa sovussa. Tämä postaus ei ollut yhteistyö enkä saa tästä mitään vaan ihan silkkaa imurionnea!

Millaisia imureita teillä on? Onko se sydämen asia tai voiko imurilta vaatia asioita? Mitä sinä vaadit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!