5.1.2017

Mökkibileeeeet eli syntymäpäivät

Täytän ihan justiinsa 26 vuotta. Se tuntuu ihan helkkarin paljolta, kun tahtoisin aina vaan olla nuori ja hehkuva pienen vauvan äiti. No enpäs ole ollut, sillä pieni vauvanikin on jo kolme ja PUOLI vuotta, kuten itse jatkuvasti painottaa. Varasin nimittäin tänään juuri puhelimessa meille kylpylälomaa, jossa kerroin meitä tulevan kaksi aikuista ja yksi kolmevuotias, niin tämä huusi kurkku suorana vieressä, että "ÄITI, KOLME JA PUOLI VUOTIAS!!". Haha, no juu. Ja äiti on kakskytviis ja aika paljon yli puolivuotias.

Minun synttäreitä bailattiin viimeksi pari vuotta sitten, kun Toni järjesti yllätysjuhlat minulle. Oli hotellia, pari ihanaa ystävää ja baari-ilta. Nyt päätin sitten ottaa ohjat omiin käsiini, koska tykkäsin järjestää aikuisten juhlia, silloin kun ei ollut vielä lastenjuhlia, niin ajattelin tämän olevan hyvä tekosyy siihen. Pääpainona ei siis ole minun ikääntyminen vaan bailaaminen.

Hieman aina jännittää, että miten toisille tuntemattomat ystäväiseni tulevat keskenään juttuun, mutta uskon, että ihan kivasti kuitenkin. Toivottavasti, koska varattuna on mökki poreammeella. Kaupunkilaislapsena olen aina haaveillut mökkibileistä, joihin en ole oikein koskaan päässyt, joten nyt oli hyvä hetki niille. Kaikista kivoimmat tyypit on tulossa ja jotakin ruokaisampaa tarjottavaa ajattelin kokkailla meille. Sitten toivoin alkoholinyyttäreitä, eli kaikki tuokoon pullon jotakin juotavaa yhteiseen hyvään. Jee!

En voisi olla enemmän innoissani. Juhlat ovat siis ensi viikon viikonloppuna ja mökin olen vuokrannut koko viikonlopuksi, eli olemme ensin yhden yön perheen kesken, koska tahdoin tarjota mökkeilyelämyksen myös lapselleni. Äitini ja siskoni tulevat siis myös perjantaiyöksi ja sitten ottavat lapsen matkaansa, ruokkivat gerbiilit ja me saamme bailata rauhassa. Onpas kivaa.

Mitäs muuta. Ei muuta, halusin vain kertoa missä ajatukseni ovat tällä hetkellä. JEEEE!

Tässä minä uutena vuotena hieman toisentyyppisissä bileissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!