23.2.2017

Kiireinen arkeni näyttää kuvissa rauhallisemmalta (eli päivä kuvina!)

Aamu alkoi perinteiseen tapaan sillä, että oli saamarin vaikeaa päästä sängystä ylös. En tiedä mikä siinä on, sillä nytkin nukuin lähemmäs kahdeksan tunnin yöunet. Tarvitsisin varmaan 12h unia, että olisin virkeä, haha. No mutta, lapsi heräsi suunnilleen niihin aikoihin, kun Toni tuli yövuorosta kotiin ja minä sitten viisitoista-kaksikymmentä minuuttia myöhemmin päästin puolisonikin vihdoin nukkumaan (anteeksi tästä!).

Olin suunnitellut päivän kuvaamista jo viimeiset kolme päivää, joten en antanut sen häiritä, että unohdin kuvata kaiken ennen lapsen viemistä päiväkotiin, haha. Vein siis lapsen päiväkotiin ja tulin kotiin keittelemään kahvit ja suuntasin sen ja leipien kera tietokoneelle. Ajatuksena oli puuhailla koulutehtäviä, mutta ajauduinkin vain kesätyönhakuun, mutta hyödyllistä sekin. En hakenut kyllä yhtäkään kuvassa näkyvää paikkaa... Pikkuruudussa tietysti pyöri samalla ihanan Demin video ja kyllä, katsoin sen koko puolituntisen.


Sitten kun sain kesätyönhaun päätettyä, suuntasin nokkani kohti meikkipussia ja maalasin sotamaalaukseni päivää vastaan. Edelleen koen vähän outona meikata niin usein, kun olin monta vuotta lähes kokonaan meikittä, mutta kyllä siitä tulee jotenkin sellainen..öö..valmistautuneempi? olo. Meinasin sanoa itsevarmempi, mutta sitä en allekirjoita. Lounastin itsekseni sen jälkeen eilisellä sopalla. Makumaailmana oli kookos ja sekalaiset mausteet, haha.


Sitten oli aika suunnata kouluun kovaa vauhtia, sillä pitää jättää tarpeeksi aikaa autopaikan metsästämiseen, kun sillä kulkee. Kyllä bussi on helpompi, mutta siihen kuluu niin kovasti aikaa sitten muissa päivän vaiheissa, joissa sitä piti säästää. Menin siis oletusarvoisesti luennolle ja hain kahvit ja kaikki, mutta ei, vaan meillä olikin ryhmätyötä ja ryhmäni ei ollut paikalla. Päädyin sitten puhumaan puhelimessa ystäväni kanssa ja evästin siinä sitten välipalanikin, joka oli Skyr ja riisikakkuja. Puhelun säestämänä ajelin myös kohti työpaikkaa. Puhelun päätyttyä hoidin vielä vähän työhommia puhelimella autossa, kun siihen oli aikaa.


Töissä puuhailin työjutut ja lähdin kotia kohti huutavan nälän kera. Kotona minua oli vastassa väsynyt lapsukainen ja miesflunssa. Videot olivat välttämättömiä tässä kombossa, tietty. Tein vielä itselleni ruokaa ja Tonille eväät yövuoroon muun perheen makoillessa ja nautiskelin ruoasta kera älypuhelimeni.


Isin lähdettyä töihin me vähän temppuilimme lapsen kanssa ja hän söi iltapalaa. Sitten oli perus iltatoimet ja nukkumaan hän pääsi suoraan äitin ja isin sänkyyn, koska isi on töissä. Nyt vielä, lapsen nukahdettua, iskin oman peffani sinne mistä päivä alkoi, ja otin iltapalat messiin (kiitos inspiraatiosta Jasmin!). Syön aika usein tietokoneella, huomaan. 


Tämä päivä oli tämmöinen aika perinteinen torstai meille, kuinka hommat skulaa ja sitä rataa. Kiireistä, mutta on kivaa tuntea itsensä tarpeelliseksi monessa paikassa ja on ihana tunne, kun tietää, että enää yksi päivä viikonloppuun! JOTEN IHANAA VIIKONLOPPUA TEILLE KAIKILLE SIELLÄ JOSSAKIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!