5.3.2017

Postaus hiuskriisistä

Tarkoitukseni oli tulla päivittämään tänään hyvissä ajoin jostakin hyvästä, vielä tuntemattomasta, aiheesta. Päädyin kuitenkin selailemaan vapaita aikoja kampaajalle huomiselle. Olen käynyt kerran aiemmin kampaajalla ja silloin se oli ekokampaamo ja olin oikein tyytyväinen käyntiini. Nyt ei kuitenkaan budjetti kestäisi mitään kovin kallista ja olisin valmis vaikka opiskelijan testipääksi.

Arvon vielä millaiset hiukset tahtoisin. Koen itseni tästä hiustenhoitoasiasta muutenkin vähän kaukaiseksi, kun menin niin monta vuotta locksit päässä. Leikkasin locksit Aislan syntymän jälkeen kun tahdoin kokea oloni jotenkin aikuisemmaksi. Toimi siinä mielessä, että kohtelu minua kohtaan vanhempana muuttui tuntemattomilta tahoilta. Bonuksena kutiseva ja rupinen päänahka häipyi. Ei oikein toimi locsit tämän atopian kanssa.

No siis aikuiseksi kokemisen lisäksi haaveilin ihanista lettikampauksista ja tyylikkäästä boho-lookista, ei tullut. En todellakaan jaksa letittää koskaan, vaan vedän päivästä toiseen kotiäitinutturalla. Hiuksia tuntuu olevan latvoissa likaa ja ylhäältä ne menee päätä myöden liimautuen, yöh. 

Nyt olenkin alkanut haaveilemaan pitkästä polkkatukasta, jonka voin sitten vain "pörröttää" valmiiksi menoihin. Ei laittamista vaan helppoa ja yksinkertaista. En vain tiedä uskaltaisinko ja pitäisinkö siitä sitten. Olisiko sen pitäminen helpompaa? Otsatukka myös houkuttelee ja se ei taatusti helpota elämää. Tällä hetkellä pitkän tukan ainoa hyvä puoli on kotiäitinuttura, jolloin ei tarvitse ajatella koko hiuskasaa. Tämä pätee niin treeneihin kuin arkeen. 

No niin. Kirjoitinpas sitten kokonaisen postauksen hiuskriisistäni. Enkä vieläkään ole lopputulemassa. Ööö.. Kalju?

Hiustyyli joskus nuorempana, käviskö vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!