24.3.2017

UNZ UNZ UNZ!

Tämä kuva otettu ensimmäisistä blogigaalhulinoistani, kun olin Demin avecina vuonna 2014.

Unz unz unz eli toisin sanoen blogibileet aka INSPIRATION BLOG AWARDSIT lähestyy. Minun kannaltani tämä tarkoittaa tällä erää yhteistä hotelliyötä puolisoni kanssa (sormet ja varpaat ristiin nyt, että tämä todella onnistuu) sekä "blogikollegoiden" eli ystävien laatu seuraa jälleen. Polvet tutisten täällä odotan jännityksellä, että millaisetkohan gaalat sitä on tällä kertaa ja kuka voittaa ja ketkä tulee paikalle ja.. mitähän vielä!

Toinen juttu, mitä blogigaala luonnollisesti tarkoittaa, on se, että nyt saa äänestää omia lemppareitaan täällä eri kategorioista, joita on someteko, tyylikkäin, herkullisin, viihdyttävin, visuaalisin, edelläkävijä ja tulokas. Itse kävin jo antamassa ääneni lemppareilleni.. Kahdesti. Käy ihmeessä sinäkin! Siellä voi myös osallistua arvontaan, jossa voi voittaa liput tuonne mukaan juhlimaan.

Tosiaan, kuten jo mainitsinkin, niin tällä kertaa aion ottaa puolisoni mukaan, kun aiemmin hän on ollut töissä aina sopivasti, mutta tämä on tällainen kiva "miniloma" ja irtautuminen tästä kiireisestä keväästä meille pariskuntana, sillä harvoin tulee yhdessä missään käytyä. Olen ennenkin varmasti sanonut, mutta sanon uudelleen, että parasta on myös se, kun saa kerrankin luvan kanssa laittaa itseään. En ole arjessa enkä juhlassakaan mikään kaikista suurin tälläytyjä, niin tämmöiset erityistilaisuudet antaa minulle mahdollisuuden hullutella oikein luvan kera. Ihanaa.

Eipä muuta tällä erää, nyt pitää suunnistaa kohti lähintä välipalaa ja sitten treenejä. Olen menossa tänään ensimmäistä kertaa vertikaalikangas-tunnille, yleensä teen muita lajeja, hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!