25.4.2017

Vimpat tunnelmat blogijuhlista

Hei, lupailin tuossa aiemmin, että palailen vielä IBA ja BID -tunnelmiin kera omien kuvieni ja täällä nyt olen sitä tekemässä, kun vihdoin alkaa olo helpottamaan, hehe. Puolet oloista on johtunut varmaan liiasta sokerin syönnistä, jos tiedätte mitä tarkoitan (kaksin käsin kaikkea rasvaa ja sokeria, kiitos). 
Tapahtumat oli taas aivan ihanasti laitettuja, en kestä niitä kaikkia ihania kukkia ja valoja ja sitä fiilistä, mikä sinne on luotu. Jos menen joskus naimisiin, niin minäkin tahdon kukkia ja valoja ja aah kaikkea ihanaa. Kattilahallihan on käytännössä kaikkea sitä, mitä omilta häiltäni tahtoisin eli ihanan urbaania tunnelmaa. Joo, mutta häissä ei siis oltu, vaan ihan vain Blogger's Inspiration Dayssa ja Inspiration Blog Awardseissa.

Kuten tapahtumassakin taisin jo päivällä herkistyä jollekin, niin olen niin onnellinen, kun Demi joskus silloin aikanaan minut pyysi avecikseen ja sen kautta pääsin tutustumaan näihin kaikkiin ihaniin ihmisiin ja kokemaan tuon ihmeellisen maailman. Sen jälkeen onkin tullut käytyä pari muutakin kertaa. Toivon, että pääsen vielä ensi vuonnakin mukaan ja juuri tämän täydellisen avecini kanssa olisi mukavaa paikalle päästä. 
Erityisen ilahtunut olin siitä, mitä tämä nykyinen pinnalla oleva vegaanimuoti oli tuonut tullessaan, sillä paikan päältä sai ihan törkeän hyvää vegaanista sapuskaa. Aikamoinen muutos siihen, kun sen Demin avecina olin. Silloin sai muistaakseni yhden sorminaposteltavan, jossa ei ollut lihaa, eikä sekään ollut vegaaninen. KIITOS VEGAANIT!

Jääköön tämä tunnelmointi tähän ja katse kohti tulevaisuutta. Kiitos kaikille ihanille juhlimisseurasta! Nyt onkin aika orientoitua kohti seuraavia pirskeitä (jotka on muuten viikonloppuna, huh, pitääköhän mennä autolla), kun mennään katsomaan Haloo Helsinkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!