16.5.2017

10 profiilikuvaa

Olen jo monta päivää katsellut muiden Facebookin profiilikuva -haasteita ja olen kovasti tahtonut ottaa osaa. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että jossain vaiheessa elämääni päätin, että poistan kaikki kuvat jotka olivat aikana ennen lasta (siis Facesta), joten niitä ei enää ole. Tässä kuitenkin 10 profiilikuvaa, hehee.

Ensimmäisenä kuva, jonka lisäsin myös blogiini helmikuussa 2013 ja kerroin raskaudestani. 


Seuraava kuva onkin sitten vähän pidemmältä, eli tässä onkin maha jo vähän paremmin havaittavissa, kesäkuun alussa 2013. Aisla syntyi juhannuksena sitten.


..Ja tässä kuvassa melko tuore mama beibi sylissään tietokoneella, kuten tapana oli. Webbikamera kuvia tuli otettua tuolloin aika paljon. Olin tosi onnellinen. Ja väsynyt. Kyse oli siis heinäkuusta 2013.


Tämä kuva onkin jo vuoden lopusta, marraskuusta ja uudesta kodista. Tuohon aikaan en käyttänyt oikeastaan koskaan meikkiä. Aloitin vasta, kun hoitovapaa loppui.


Innostuin edellisen kuvan jälkeen aika paljon olemaan dieetillä ja sitten toukokuun (2014) profiilikuvassa oli selkeä keventyminen havaittavissa. Olin keveimmilläni vuosiin.


Heinäkuussa 2014 leikkasin locksit pois, koska liikuin niin paljon, että oli tosi raskasta käydä paksun tukan kanssa suihkussa. Se oli hyvä päätös!


Marraskuussa 2014 olin aika cool mama ja energiaa riitti kaikkeen. Ainakin tämän profiilikuvan perusteella. Ja kun aika kultaa muistot, niin uskon siihen täysin kyllä.Joulukuussa 2015 olin palannut jo koulunpenkkiin ja olo oli aika itse varma, kun pystyin kaikkeen siihen mitä arki vaati. Kuitenkin itse näen ehkä vähän väsymystä tässä naamassa...


Viime kesä oli hienoa aikaa! Oli vapautta ja tässä kuvassa oltiinkin Tonin kanssa kaksin lähdössä joihinkin bailuhin. Tämä oli itselle jotenkin tosi voimauttava kuva, koska olin arjen kiireen keskellä menettänyt painonpudottamisessa saavuttamani asiat, mutta koin tässä kuvassa itseni ihan hiton kauniiksi. Ja koen edelleen, hehe.


Ja sitten viimeisin profiilikuva on äitienpäivänä otettu ja siinä kulminoituu nämä asiat, kun alan vihdoin löytää balanssia sille, että myös liikunalle on tilaa arjessa. 

2 kommenttia:

  1. Ihania aitoja kuvia! <3 Mullakin on ongelmana se että en oo joka vuosi laittanut uutta profiilikuvaa, mutta tämän sun postauksen myötä taidan rohkaistua laittamaan 10 profiilikuvaa minäkin, vuosista viis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei oo vuosilla väliä, siitä vaan tuumasta toimeen :D

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!